Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ρόστερ: «Κακό φεγγάρι» για Σένκεφελντ και Μακέντα

Παναθηναϊκός ρόστερ: «Κακό φεγγάρι» για Σένκεφελντ και Μακέντα
Παναθηναϊκός ρόστερ: Οι δύο παίκτες δεν περνούν και την καλύτερη περίοδό τους.

Ο Παναθηναϊκός σε 5 ματς στη Superleague έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 3 μόλις, βαθμούς από ισοπαλίες. Η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα, με την αποχώρηση των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα, ενώ πεσμένη είναι η απόδοση πολλών παικτών που έκαναν τη διαφορά σε πολλά παιχνίδια τα προηγούμενα χρόνια. Δύο από αυτούς είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Φεντερίκο Μακέντα.

Το Sportime αναφέρεται στην απόδοση των δύο παικτών και γράφει: «Μετά το Ηράκλειο γράφονταν για την «σκιά Σένκεφελντ» και τον μπερδεμένο Μακέντα, που σίγουρα ο Παναθηναϊκός τους χρειάζεται σε καλύτερη κατάσταση. Όπως τονίζει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», δυστυχώς για τους «πράσινους», μια ακόμη επιβεβαίωση κόντρα στον Βόλο.

Την καθιερωμένη (και τουλάχιστον πλέον μια σε κάθε ματς) γκέλα έκανε ο Ολλανδός στο γκολ της ισοφάρισης, πολλά νεύρα, μόνο κακές επιλογές, καμία συμμετοχή και αλληλεπίδραση ο Ιταλός. Σερί εμφανίσεων που ούτε μακιγιάρονται, αλλά ούτε και κρύβονται κάτω από το χαλάκι πλέον…».

Να σημειώσουμε ότι ο Λάζλο Μπόλονι που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του «τριφυλλιού» στην ισοπαλία με τον Βόλο έβγαλε συμπεράσματα και, σύμφωνα με τη Sportday, έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας να γίνουν τις επόμενες ημέρες εργομετρικές εξετάσεις για να τσεκάρει το επίπεδο κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Αναλόγως, δε, θα αναπροσαρμόσει και το πρόγραμμα των προπονήσεων και ειδικά τις εντάσεις, ώστε να βελτιωθεί το δυνατόν περισσότερο η κατάσταση.

Ο Ρουμάνος θέλει ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να ανεβάσει σταδιακά την ένταση και στην επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, στα μέσα Νοεμβρίου, να κάνει μία μίνι προετοιμασία στους ποδοσφαιριστές. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι η δουλειά που έγινε στην καλοκαιρινή προετοιμασία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Φυσικά η ευθύνη για αυτό βαραίνει την προηγούμενη τεχνική ηγεσία.

Ο Λάζλο Μπόλονι προσπαθεί να βγάλει άκρη και να βελτιώσει άμεσα την εικόνα της ομάδας, αλλά και τη ψυχολογία της, ενώ ταυτόχρονα στις διορθώσεις και στα πλάνα που ετοιμάζει έχει περιορισμένες λύσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να ποντάρει σε επιστροφές τραυματιών για το ματς με τη Λαμία κι έτσι θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments