Αθλητισμός

Γιάννης Φετφατζίδης: Ο Άρης ψάχνει άκρη για τις οφειλές της Αλ Κορ

Γιάννης Φετφατζίδης: Ο Άρης ψάχνει άκρη για τις οφειλές της Αλ Κορ
Γιάννης Φετφατζίδης: Οι άνθρωποι του Άρη ψάχνουν να βρουν άκρη με την Αλ Κορ και τις οφειλές για τον έμπειρο χαφ.

Την περασμένη σεζόν ο Γιάννης Φετφατζίδης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Άρη. Οι εντυπωσιακές επιδώσεις του έμπειρου χαφ ήταν αρκετές για να τον βάλουν στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο “Φέτφα” έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία, αλλά και στο Κατάρ. Η αποχώρηση του από τον Άρη πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά τελικά ο παίκτης κατέληξε στην Αλ Κορ.

Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο Κατάρ και ήδη πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα. Μάλιστα κατάφερε να βρει και δίχτυα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, αλλά αυτό δεν απασχολεί καθόλου τους ανθρώπους του Άρη που βλέπουν τους Καταριανούς να μην τηρούν τα συμφωνηθέντα.

Ψάχνει να βρει άκρη ο Άρης

Όπως γράφει η Live Sport, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει αθετηθεί δύο φορές, όσες και οι παρατάσεις που ζήτησαν οι διοικούντες την ομάδα από το Κατάρ για να δώσουν το 1,1 εκατ. ευρώ της μεταγραφής στους Θεσσαλονικείς. Η Αλ Κορ κατέθεσε και νέο αίτημα για να δώσει τα χρήματα, όμως οι «κίτρινοι» κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και έχουν δώσει ανάλογη εντολή στο νομικό επιτελείο τους για να κινηθούν δικαστικά και να πάρουν τα οφειλόμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραδοσιακά οι ομάδες από αυτές τις χώρες δείχνουν αφερέγγυες στις δεσμεύσεις τους σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Πέτρος Μάνταλος που ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αλλά οι Άραβες έκαναν πίσω ενώ όλα έδειχναν πως η μεταγραφή είναι τελειωμένη. Από την πλευρά του ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Φετφατζίδης δεν είναι ένας απλός παίκτης, αλλά ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την πρώην ομάδα του. Επίσης το ποσό που περιμένει ο Άρης είναι σημαντικό για το μπάτζετ του. Αν η Αλ Κορ δεν δείξει καλύτερη εικόνα σε όλα όσα έχει συμφωνήσει τότε η Ελληνική ομάδα θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments