Καιρός

Κακοκαιρία Κίρκη: Συνεχίζει την επέλασή της – Πού έπεσε το περισσότερο νερό

Κακοκαιρία Κίρκη: Συνεχίζει την επέλασή της – Πού έπεσε το περισσότερο νερό
Κακοκαιρία Κίρκη: Τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε εξέλιξη, ενώ σε αρκετές καταστροφές σημειώθηκαν καταστροφές.

Η Κίρκη… έδειξε ήδη τα δόντια της σε αρκετές περιοχές, ενώ η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με το meteo.gr, ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν έως το βράδυ της Τετάρτης από την Κίρκη, κατά κύριο λόγο στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, ενώ ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι καταγράφηκαν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής. Όπως φαίνεται σε αυτόν, τα μεγαλύτερα ύψη καταγράφηκαν σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Κρήτη.

Δείτε τον πίνακα

Σε ποιες περιοχές χρειάζεται προσοχή τις επόμενες ώρες

Η κακοκαιρία που το πρωί της Τετάρτης προκάλεσε προβλήματα σε περιοχές της Κρήτης τις τελευταίες ώρες «χτυπά» την Εύβοια και την περιοχή των Δωδεκανήσων, θα συνεχιστεί και την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, με βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα – λόγω της Κίρκης- αναμένεται τις επόμενες ώρες να «χτυπήσουν» την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία αλλά και την Θράκη.

Ο μετεωρολογικός δορυφόρος κατέγραψε σε εικόνες υπερύθρου φάσματος όλη την πορεία του χαμηλού από το βράδυ της Τρίτης 27/10 έως το βράδυ της Τετάρτης 28/10. Τις εικόνες αυτές επεξεργάστηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και ετοίμασε το βίντεο που ακολουθεί.

Ισχυρή βροχόπτωση στη Χαλκίδα

Η κακοκαιρία έφτασε το απόγευμα στη Χαλκίδα με δυνατή βροχή, με τους δρόμους να πλημμυρίζουν σε αρκετά σημεία της πόλης. Σε αρκετές περιοχές οι δρόμοι είχαν γεμίσει νερό και χρειαζόταν μεγάλη προσοχή από όσους κυκλοφορούσαν.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Καταστροφές στη Σούγια Χανίων

Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, και δημοσίευσε το cretalive.gr, φανερώνουν το μέγεθος της καταστροφής στην περιοχή Σούγια στα Χανιά, καθώς το τοπίο μοιάζει «βομβαρδισμένο».

Δείτε τις φωτογραφίες

svg%3E svg%3E svg%3E svg%3E svg%3E

Πλημμύρισε η Χαμοστέρνας μετά από έντονη βροχόπτωση 15 λεπτών

Η οδός Χαμοστέρνας στο κέντρο πλημμύρισε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και οι κάτοικοι αναφέρουν πως λόγω του κακού οδοστρώματος, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στην περιοχή. Το νερό έφτανε στα αυτοκίνητα μέχρι σχεδόν τη μέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments