Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [28/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [28/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [28/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [28/10/20].

Κριός

Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε στιβαρά βήματα προς έναν σημαντικό στόχο σας, αγαπητοί Κριοί! Θα λάβετε στήριξη για αυτή την προσπάθεια, από τη Σελήνη που βρίσκεται στα εδάφη σας. Μόνο να είστε προσεκτικοί, γιατί θα σχηματίσει αντίθεση με την στοργική Αφροδίτης από τον επαγγελματικό τομέα σας. Αν θέλετε να ενημερώσετε ένα άτομο ή να συζητήσετε κάτι που θα σπάσει τον πάγο μεταξύ σας, μην το σκέφτεστε πολύ… Ανοίξτε τον διάλογο!

Ταύρος

Χρειάζεστε καλύτερη ισορροπία, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, θα βρεθεί σε αντίθεση με τη ρομαντική Αφροδίτη που σας κυβερνά. Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα και ίσως φορτίζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Δεν θα διακόψετε τη ροή σας αν διαθέσετε λίγο χρόνο σε μια ανασυγκρότηση… Μια λίστα προτεραιοτήτων θα σας επιστρέψει να διοχετεύσετε εστιασμένα την ενέργειά σας, σε έναν στόχο κάθε φορά! 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορεί η ανάγκη των άλλων για την προσοχή σας να τονώνει τον εγωισμό σας… Αλλά δεν βοηθά στη διαχείριση του χρόνου σας! Επειδή είστε εξαιρετικά κοινωνικοί, ενίοτε δεν καταφέρνετε να πάρετε τις καίριες αποφάσεις ή να θέσετε όρια. Και δεν ευνοεί η αντίθεση της Σελήνης στον Κριό και τον τομέα σας των ομάδων, με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας του δράματος. Ίσως κάποια άτομα να υπερβάλουν στην έκφραση των θεμάτων σας. Γι’ αυτό εσείς προτιμήστε να κάνετε ό,τι λαχταρά η ψυχή σας, όχι οι υποτιθέμενες υποχρεώσεις! 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, τα άστρα σας αποκαλύπτουν τη συνταγή της επιτυχίας τώρα που έχετε να χειριστείτε πολλά: Παραμερίστε καθετί προσωπικό και εστιάστε μόνο στα καθήκοντά σας! Αν εκτρέπεται η προσοχή σας λόγω οικογενειακών ή άλλων θεμάτων, θα πάει χαμένη όλη η προσπάθειά σας. Η Σελήνη στον Κριό και τον τομέα σας της καριέρας, θα σας κάνει εξαιρετικά παραγωγικούς. Αλλά μια αντίθεσή της με την Αφροδίτη να κεντρίζει τον οίκο του σπιτιού… Γι’ αυτό αντισταθείτε σθεναρά! 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, προσγειωθείτε! Το μυαλό σας μπορεί να ταξιδεύει στα σύννεφα χάρη σε μια ονειρική αντίθεση: Της Σελήνης από τον ενθουσιώδη 9ο Οίκο σας, με τη ρομαντική Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τομέα σας. Μπορεί οι άλλοι να μην καταλαβαίνουν τι λέτε, γιατί δεν αντιλαμβάνονται τις ιδέες που «ψυχανεμίζεστε». Πρέπει να εκφράζεστε πιο ρεαλιστικά για να γίνετε κατανοητοί! 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μήπως βάζετε το «κάρο μπροστά από το άλογο»; Η τόση ορμή δεν βοηθά μια νέα γνωριμία ή ένα φιλόδοξο σχέδιο για τα οικονομικά σας! Η Σελήνη στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας και των επενδύσεων, γυρίζει την πλάτη στην Αφροδίτη στον τομέα σας των χρημάτων και της ασφάλειας. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε αποφάσεις, είναι να διερευνήσετε βαθιά τα κίνητρά σας. Αν είναι αγνά και συνετά, μπορείτε να προχωρήσετε προσεκτικά σε μια κίνηση χωρίς μεγάλο ρίσκο! 

Ζυγός

Ποιους μπορείτε πραγματικά να εμπιστευτείτε, αγαπητοί Ζυγοί; Η ατμόσφαιρα είναι κάπως νεφελώδης, εξαιτίας μιας αντίθεσης της Σελήνης στον οίκο σας των σχέσεων με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Είναι καιρός να αντιληφθείτε μια σημαντική αλήθεια, που τη διαισθάνεστε αλλά αμφιβάλετε αν είναι ακριβής… Συντονιστείτε και αρχίστε να διαχωρίζετε ποιοι είναι ειλικρινείς και ποιοι όχι στο περιβάλλον σας. Ό,τι και όποιος σας προκαλεί δισταγμό, πρέπει να απομακρυνθεί! 

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, θα κερδίσετε το κοινό σας αν μείνετε στα γεγονότα και μόνο! Κανείς δεν θα έχει αρκετή υπομονή, αν είστε ασαφείς ή μακρηγορείτε. Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση της Σελήνης στον λεπτολόγο 6ο Οίκο σας, με την Αφροδίτη στον ονειρικό 12ο Οίκο σας. Αφήστε τις συναισθηματικές αναφορές στην άκρη και να μπείτε στο θέμα σας. Αν τονίσετε πώς θα ωφεληθούν οι άλλοι από τις προτάσεις σας, θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους! 

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αποζητάτε τις συναισθηματικές περιπέτειες όσο κι αν σας ταλαιπωρούν! Αλλά αν θέλετε κάτι να διαρκέσει και πέρα από το «παιχνίδι», σκεφτείτε το διπλά. Η Σελήνη στον 5ο Οίκο σας του φλερτ, σχηματίζει αντίθεση με τη ρομαντική Αφροδίτη. Μην δώσετε σε κάποιες καταστάσεις περισσότερη αξία απ’ όση τους αρμόζει. Όσο κι αν έλκεστε, καλύτερα να αντισταθείτε για να αποφύγετε παγίδες που δύσκολα θα ξεπεραστούν στη συνέχεια!

Αιγόκερως

Βάλτε μια «σπιτική» νότα στη δουλειά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Και ειδικά αν εργάζεστε από το σπίτι, είναι απαραίτητο να σας εμπνέει το περιβάλλον. Καλός είναι ο επαγγελματισμός, όμως και μια προσωπική χροιά θα βοηθήσει τις επαφές σας. Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί αντίθεση με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον τομέα σας της καριέρας. Η επιτυχία εξαρτάται κατά πολύ από το ποιους ξέρετε… Άρα θα κερδίσετε περισσότερα αν κάνετε προσεγγίσεις, αντί απλά να κοιτάτε τα νούμερα!

Υδροχόος

Η περιέργειά σας δεν έχει σύνορα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η ευαίσθητη Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με την καλαίσθητη, κεντρίζοντας τη διάθεσή σας για εξερευνήσεις. Όσες υποχρεώσεις κι αν έχετε, ξεκλέψτε λίγο χρόνο για ένα αγαπημένο σας θέμα ή μέρος. Καθετί καινούργιο θα εξάψει τη φαντασία σας, με τη δημιουργική σκέψη σας σε έξαρση. Ακόμα και οι συζητήσεις με πληθωρικούς ανθρώπους αρκούν για να ανεβάσουν τους παλμούς σας!

Ιχθύες

Είναι καιρός να επιθεωρήσετε τους οικονομικούς σας στόχους, αγαπητοί Ιχθύες! Μην παρασύρεστε από τις λοιπές εξελίξεις, πρέπει να φροντίσετε τις λογιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις σας. Το απαιτεί μια αντίθεση της Σελήνης στον οίκο σας των εσόδων, με την Αφροδίτη της πολυτέλειας στη ζώνη σας του πλούτου. Μελετήστε την πορεία των αποταμιευτικών προγραμμάτων σας, οργανώστε τη στρατηγική σας για επερχόμενες σημαντικές δαπάνες. Δεν πρόκειται να λάβετε απαντήσεις από πουθενά αλλού, αν δεν ασχοληθείτε εσείς! 

πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments