Αθλητισμός

Φερέιρα Παλμέιρας: Θέλει να πάρει μαζί του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο

Φερέιρα Παλμέιρας: Θέλει να πάρει μαζί του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο
Φερέιρα Παλμέιρας: Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ψάξει για άλλο προπονητή, ενώ δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να πάρει μαζί του στην ομάδα του Σάο Πάουλο και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τον Αμπέλ Φερέιρα που φαίνεται ότι απόψε θα καθοδηγήσει τον «Δικέφαλο» για τελευταία φορά απέναντι στη Γρανάδα για το Europa League. Βραζιλιάνικο δημοσίευμα, μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θέλει να πάρει μαζί του στη «χώρα του καφέ» και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Όπως αναφέρει το «Radio Telegrama 0800 FM» και ο δημοσιογράφος Πάκο Μπελμόντε, σε αποκλειστικό του δημοσίευμα, ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει στην Παλμέιρας να φέρει μαζί του τον Βραζιλιάνο χαφ.  Ο σύλλογος από τη Βραζιλία φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη, ενώ προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Το υπόλοιπο 35% το διατηρεί ο ΠΑΟΚ και το 15% η Κορίνθιανς, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε το πρόγραμμα αναχώρησης από τη Γρανάδα, κάτι που συνδέεται άμεσα με την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα. Η αποστολή θα πετάξει στις 9 το πρωί, αντί στις 15:00, και πρόκειται να φτάσει πιο νωρίς στο Αγρίνιο για να κάνει μία προπόνηση αύριο (30/10) και μία το Σάββατο (31/10).

Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή (30/10) προπόνηση υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα στην Ισπανία, αλλά, τελικά πάρθηκε αυτή η απόφαση για να κάνει -πιθανόν- ο Πάμπλο Γκαρσία δύο προπονήσεις αντί για μία, την ώρα που ο Πορτογάλος τεχνικός θα ταξιδεύει για την Βραζιλία για να επικυρώσει την συμφωνία του με την Παλμέιρας.

Τι ισχύει για τον Γκαρσία

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95.5 ο Γιώργος Καστάνης, ο προπονητής της Κ-19 του ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει το προβάδισμα για τον «ασπρόμαυρο» πάγκο και το τυπικό κώλυμα της απουσίας του διπλώματος UEFA Pro θα ξεπεραστεί με την παρουσία του Γιάννη Αμανατίδη στον πάγκο της ομάδας. Ο Γκαρσία όπως και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA A και B.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments