Αθλητισμός

LIVE ΑΕΚ – Λέστερ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των ομάδων

LIVE ΑΕΚ – Λέστερ: Αυτές είναι οι ενδεκάδες των ομάδων
LIVE ΑΕΚ - Λέστερ: Ο Μάσιμο Καρέρα ξεκινάει με Μάνταλο, Λιβάγια και Ανσαριφάρντ, ενώ στον πάγκο είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Από την άλλη ο Μπρένταν Ρότζερς ξεκινάει κανονικά τον Βάρντι παρόλο που υπήρχαν ρεπορτάζ που έλεγαν ότι θα τον ξεκουράσει.

Στις 19:55 με τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote 3 θα ξεκινήσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λέστερ για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Οι δύο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες τους. Για τη γηπεδούχο Ένωση ο Μάσιμο Καρέρα επέλεξε το 4-2-3-1 με Πέτρο Μάνταλο, Μάρκο Λιβάγια και Καρίμ Ανσαριφάρντ στην ενδεκάδα, ενώ στον πάγκο θα έχει τον Νέλσον Ολιβέιρα. Δίδυμο στην άμυνα θα παίξουν ο Στράτος Σβάρνας και ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου.

Η ενδεκάδα του Καρέρα είναι αναλυτικά η εξής: Τσιντώτας, Μπακάκης, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Λόπες, Σάχοβ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ. Στον πάγκο ο Ιταλός τεχνικός έχει διαθέσιμους τους: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Τάνκοβιτς, Νέλσον Ολιβέιρα, Χνιντ, Μιτάι, Σαμπανάτζοβιτς, Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Μπότος, Βασιλαντωνόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ στο Twitter με το σύστημα που έχει επιλέξει ο Ιταλός τεχνικός:

Ο Μπρένταν Ρότζερς από τη δική του πλευρά δεν έχει προχωρήσει σε rotation, δείγμα του ότι υπολογίζει την ΑΕΚ, αλλά και ότι θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση από τον όμιλο νωρίς για να μην έχει άγχος στα επόμενα ματς. Οι βασικοί 11 του Βορειο-Ιρλανδού τεχνικού είναι οι: Σμάιχελ, Ολμπράιτον, Φοφανά, Μόργκαν, Φουκς, Τζάστιν, Τσόουντρι, Τίλεμανς, Ουντέρ, Μάντισον, Βάρντι.

Στον πάγκο ο πρώην προπονητής των Λίβερπουλ και Σέλτικ έχει τους: Γουόρντ, Γιακούποβιτς, Ιχεανάτσο, Μπαρνς, Πέρεθ, Μεντί, Πρατ, Τόμας.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της Λέστερ στο γήπεδο

Εν τω μεταξύ, η έγκυρη υπηρεσία στατιστικών Opta θυμίζει ότι ο Ρότζερς είχε αποκλειστεί από την Ένωση το 2018-19 όταν ήταν στο «τιμόνι» της Σέλτικ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments