Αθλητισμός

Μολό Παναθηναϊκός: Γκρίνιες για την επιλογή Μπόλονι στα «πράσινα» αποδυτήρια

Μολό Παναθηναϊκός: Γκρίνιες για την επιλογή Μπόλονι στα «πράσινα» αποδυτήρια
Μολό Παναθηναϊκός: Η επιλογή του Μπόλονι να έχει στη βασική ενδεκάδα τον Γάλλο άσο, δεν αρέσει στα «πράσινα » αποδυτήρια.

Δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα «μαύρα σύννεφα»για τον Λάζλο Μπόλονι στα «πράσινα» αποδυτήρια λόγω της επιλογής του Ρουμάνου τεχνικού να επαναφέρει στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τον Γιόαν Μολό.

Το sportime.gr σε ρεπορτάζ του αναφέρει: «Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο Μπόλονι για τον Μολό και την παλαιότερη, μόλις δεκαπενθήμερη όμως, συνύπαρξη τους στη Μονακό, αυτή η απόφασή του για τον Γάλλο «στράβωσε» πολλούς. Όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη Agent Greek, η επιλογή του να «ξεθάψει» τον Μολό ύστερα από έναν χρόνο περίπου απραξίας, δεν έχει χτυπήσει καθόλου, μα καθόλου καλά στα αποδυτήρια. Ειδικά σε σχέση με άλλους (πρώην) «κομμένους», αλλά και γιατί ο Μολό δεν δείχνει να μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την εμπιστοσύνη».

Λίγα λόγια για τον Γιοάν Μολό

Ο Γιοάν Μολό πραγματοποίησε το ντεμπούτο του για τη Μονακό στις 18 Οκτωβρίου 2008, στον αγώνα απέναντι στη Νις. Στις 7 Φεβρουαρίου 2009 πέτυχε το πρώτο του τέρμα για τη Μονακό στον αγώνα της Λιγκ 1 απέναντι στη ΦΚ Λοριάν. Συνολικά, στο πρωτάθλημα Γαλλίας 2008-2009 και στο πρωτάθλημα Γαλλίας 2009-2010, ο Μολό αγωνίστηκε 42 φορές και πέτυχε 2 γκολ για τη Μονακό. Το καλοκαίρι του 2010, η Μονακό αποχώρησε από τη Λιγκ 1 και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Καέν την επόμενη χρονιά (2010-2011).

Το καλοκαίρι του 2011, ο Γιοάν Μολό πήρε μεταγραφή στην ισπανική Γρανάδα. Στις 27 Αυγούστου 2011, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας, στον αγώνα με τη Ρεάλ Μπέτις (αντικαθιστώντας τον Χάιμε Ρομέρο στο 66ο λεπτό). Μέχρι το τέλος του 2011 αγωνίστηκε ως αλλαγή ακόμα 5 φορές για τη Γρανάδα – το δεύτερο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νανσί. Στη Νανσί, ο Μολό αγωνίστηκε για πρώτη φορά στις 14 Ιανουαρίου 2012, στον αγώνα απέναντι στη Λοριάν. Στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος Γαλλίας, ο μέσος πέτυχε ένα τέρμα στα δίχτυα της Οσέρ. Συνολικά, ο Μολό αγωνίστηκε για τη Νανσί (σ’ όλες τις διοργανώσεις) 22 αγώνες, στους οποίους πέτυχε 3 τέρματα και το καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα.

Το τέρμα του Μολό στα δίχτυα της Μπρεστουά είχε φέρει τη μοναδική νίκη της Νανσί στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Γαλλίας 2011-2012. Το 2012, ο μέσος αγωνίστηκε ακόμα 18 αγώνες στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Το δεύτερο μισό της χρονιάς, ο Μολό αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΣ Σαιντ-Ετιέν. Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος για τη νέα ομάδα, πέτυχε τέρμα στον αγώνα με τη Τουλούζ.

Στις 20 Αυγούστου 2015 δόθηκε ως δανεικός για ένα έτος στη ρωσική Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα. Στις 29 Αυγούστου 2015, στον δεύτερο αγώνα για τη νέα του ομάδα, απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έδωσε τρεις ασίστ – ο αγώνας έληξε με σκορ 1-3 υπέρ της Κρίλια. Τη χρονιά 2015-2016, ο μέσος αγωνίστηκε 23 αγώνες και έδωσε 6 ασίστ, έχοντας συχνές συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα.

Με το τέλος του δανεισμού, τέθηκε σε πώληση από τη Σαιντ-Ετιέν. Στις 31 Αυγούστου 2016 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα. Στις 1 Οκτωβρίου 2016, ο Μολό πέτυχε το πρώτο του τέρμα για την Κρίλια στον αγώνα με την Ανζί. Οι αγώνες του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Ζενίτ, της Λοκομοτίβ Μόσχας και της Σπαρτάκ Μόσχας.Στις 10 Ιανουαρίου 2017 μετεγράφη στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για 3 εκατομμύρια ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο για 3.5 έτη. Ο πρόεδρος της Σαιντ-Ετιέν, Ρολάν Ρομέιγιερ, απέρριψε την πληροφορία πως η μεταγραφή κόστισε στην ρωσική ομάδα 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δήλωσε πως η Ζενίτ πλήρωσε 500.000 ευρώ – απ’ αυτό το ποσό, το 50% δόθηκε στη γαλλική ομάδα. Στις 31 Ιουλίου του 2019 υπέγραψε διετές συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments