Αθλητισμός

Μπάγερν σεισμός Σάμος: Η φοβερή φωτογραφία που δημοσίευσε η γερμανική ομάδα

Μπάγερν σεισμός Σάμος: Η φοβερή φωτογραφία που δημοσίευσε η γερμανική ομάδα
Μπάγερν σεισμός Σάμος: Η ομάδα του Μονάχου δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία για να δείξει την αλληλεγγύη της σε Ελλάδα και Τουρκία.

Ο σεισμός στη Σάμο που έχει κοστίσει τη ζωή σε δύο παιδιά στην Ελλάδα και σε άλλους 12 στην Τουρκία τουλάχιστον έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Μαζί και τους ανθρώπους του αθλητισμού. Η Μπάγερν Μονάχου έδειξε πόσο σπουδαία ομάδα είναι και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δημοσίευσε μια φωτογραφία για τη Σάμο και τη Σμύρνη για να δείξει την αλληλεγγύη της με τους λαούς της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Δείτε την ανάρτηση της ομάδας από το Μόναχο στο Twitter στα ελληνικά

Και στα τούρκικα

Τα συλλυπητήρια της για τους νεκρούς έστειλε και η Euroleague. Δείτε την ανάρτηση της διοργανώτριας αρχής της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης στην Ευρώπη:

Νεκροί σε Ελλάδα και Τουρκία

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό ότι δύο παιδιά σκοτώθηκαν στη Σάμο αφού τοίχος κατέρρευσε πάνω τους, ενώ γυρνούσαν από το σχολείο τους μετά τον σεισμό. Άλλοι 19 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, οι εννιά από αυτούς πιο σοβαρά. Μάλιστα, ένας 14χρονος και μια 63χρονη μεταφέρονται εκτάκτως στην Αθήνα με C-130, καθώς είναι βαριά τραυματίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 14χρονος έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα και θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Η 63χρονη γυναίκα έχει κάταγμα ζυγωματικού και μερική ρήξη σπλήνας. Η άτυχη γυναίκα πρόκειται να νοσηλευτεί στο ΚΑΤ.

Πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα στην Τουρκία, όπου κτίρια και πολυκατοικίες κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 νεκρούς και πάνω από 400 τραυματίες. Τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη κάτω από τα χαλάσματα για να βγάλουν τους εγκλωβισμένους με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές. Να τονίσουμε ότι υπήρξε συνομιλία ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο πριν τις 2.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments