Αθλητισμός

Πόρτο Ολυμπιακός: Αρκετοί σκάουτερ για 3 παίκτες στις εξέδρες του Ντραγκάο

Πόρτο Ολυμπιακός: Αρκετοί σκάουτερ για 3 παίκτες στις εξέδρες του Ντραγκάο
Πόρτο Ολυμπιακός: Αρκετοί σκάουτερ έδωσαν το «παρών» ενώ μεταξύ αυτών φαίνεται πως ήταν και ο Σαλίμ Αράς, «δεξί χέρι» του Πιερ Ισά.

Το «πάλεψε» όσο μπορούσε ο Ολυμπιακός, έχοντας και μεγάλες ευκαιρίες χωρίς να τις εκμεταλλευτεί, αλλά στο τέλος η ελληνική ομάδα δεν τα κατάφερε στο «Ντραγκάο», γνωρίζοντας την ήττα από την Πόρτο, που επικράτησε με 2-0 χάρις στα γκολ των Φάμπιο Βιεϊρά στο 11ο λεπτό και Ολιβέιρα στο 85ο λεπτό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ήταν φανερό πως οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ… μουδιασμένα στο παιχνίδι, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε απόλυτα η Πόρτο, που πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τη συμπλήρωση μόλις 11 λεπτών αγώνα. Αν και ο Μπουχαλάκης προσπάθησε να διώξει μετά από πάσα του Σεμέδο, η μπάλα χτύπησε στο πόδι που στηριζόταν και κατέληξε στον Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος έκανε γρήγορα το γύρισμα μέσα από την περιοχή, μα ούτε ο Εμβιλά κατάφερε να απομακρύνει σωστά. Αντιθέτως, την έστρωσε στον Φάμπιο Βιέιρα, ο οποίος με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ πιο δυνατά στο γήπεδο και μετά το 50ο λεπτό άρχισε να πιέζει πάρα πολύ τους «δράκους», φτάνοντας μάλιστα την κατοχή της μπάλας στο 58%. Στο 52ο λεπτό ο Ραντζέλοβιτς έκανε εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή από σέντρα του Βαλμπουενά, αλλά ο Μαρτσεσίν απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 59ο λεπτό από… στραβοκλωτσιά του Πέπε στην άμυνα της Πόρτο, ολιγώρησαν τόσο ο Ελ Αραμπί, όσο και ο Εμβιλά που είχαν «τρυπώσει» στην «καρδιά» της άμυνας και δεν πρόλαβαν να απλώσουν τα πόδια τους.

Αρκετοί σκάουτερ και μάνατζερ ξένων ομάδων στο ματς με την Πόρτο

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει, αφήνοντας περισσότερους χώρους στην Πόρτο και στη μοναδική… αδράνεια της άμυνάς του στο δεύτερο μέρος, ο Μαρεγκά γύρισε την μπάλα στο κατάλληλο σημείο κι ο Ολιβέιρα από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Και πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί σκάουτερ ξένων ομάδων και μάνατζερ «παρέλασαν» από τις εξέδρες του «Ντραγκάο» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο. Μεταξύ αυτών και ο Σαλίμ Αράς, «δεξί χέρι» του Πιερ Ισά που διατηρεί στο πελατολόγιο τους Καμαρά, Σισέ και Μπα, σύμφωνα με την εφημερίδα Forza. Και για έναν από τους τρεις θα χτυπήσει η μεταγραφική… καμπάνα τον προσεχή Γενάρη, όπως θέλουν να πιστεύουν οι εκπρόσωποί τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments