Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Εκτός αποστολής για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι

Κώστας Φορτούνης: Εκτός αποστολής για το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι
Κώστας Φορτούνης: Έκπληξη από τον Πέδρο Μαρτίνς που αφήνει τον ποδοσφαιριστή εκτός αποστολής για Μάντσεστερ Σίτι. Απών θα είναι και ο Μπα που είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης στο ματς της Τρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή είναι η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος ξεκαθάρισε χθες ότι δεν έκανε αλλαγή τον Φορτούνη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για αγωνιστικούς λόγους και όχι εξαιτίας κάποιου τραυματισμού. Μια μέρα μετά ο διεθνής άσσος βρίσκεται εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σίτι.

Απών επίσης και ο Μπα που έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, αντιθέτως έχουν αναρρώσει οι Καμαρά, Σουντανί που επίσης είχαν προσβληθεί κι έτσι θα ταξιδέψουν κανονικά στο Νησί. Το ίδιο και ο Μπουχαλάκης που χθες έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει rotation

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα ξεκουράσει παίκτες στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» αφού έπειτα ακολουθεί το ματς με τη Λίβερπουλ για την Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να περάσει με νίκη από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0, αλλά οι «πολίτες» χρειάζονται rotation. Την ανάγκη ξεκούρασης ορισμένων παικτών παραδέχθηκε ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός σκέφτεται να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να αγωνιστούν, ειδικά στην άμυνα όπου οι Ντίας και Λαπόρτ αγωνίζονται σε συνεχή ματς, ενώ ο δεύτερος είχε και τραυματισμό.

Προφανώς, ο Πεπ θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους τους βασικούς εν όψει της επόμενης Κυριακής για το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλστην Premier League. «Ντίας και Λαπόρτ παίζουν συνεχώς στα τελευταία ματς και τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Ο πρώτος έχει προσαρμοστεί πολύ καλά, μας δίνει προσωπικότητα και ποιότητα στην άμυνα. Πέρσι δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε ένα αμυντικό δίδυμο με συνέπεια και έπρεπε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία τους, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να σκεφτώ να κάνω κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Είναι πολλά τα παιχνίδια, πέντε μέσα σε 16 μέρες», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments