Αθλητισμός

Ολυμπιακός πρόγραμμα: Έχει να ανέβει «Γολγοθά» τον Νοέμβριο

Ολυμπιακός πρόγραμμα: Έχει να ανέβει «Γολγοθά» τον Νοέμβριο
Ολυμπιακός πρόγραμμα: Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να τα δώσει κυριολεκτικά όλα για να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει τον Νοέμβριο.

Στον Ολυμπιακό το γνώριζαν, τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επίγνωση ότι αν περνούσαν στους ομίλους του Champions League, ο μήνας που μπήκαμε σήμερα, ο Νοέμβριος, θα είναι γεμάτος με μάχες ιδιαίτερα σημαντικές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του τον Οκτώβριο, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (31/10) επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη σε δύο γκολ του Αχμέντ Χασάν.

Τώρα, όμως, αρχίζουν τα δύσκολα για τους Πειραιώτες. Το πρόγραμμα «βουνό» του Ολυμπιακού λοιπόν ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη (3/11, 22:00) στο «Έτιχαντ». Εκεί όπου ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μετά από αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση, οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ την Κυριακή (8/11, 15:00).

Μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών, έρχεται μία «καυτή» τριάδα αγώνων για τον Ολυμπιακό. Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου (19:30) οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, έπειτα θα παίξουν δεύτερο σερί ματς στο Καραϊσκάκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη 25 του μηνός (22:00) και θα κλείσουν αυτόν τον πολύ δύσκολο μήνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη το Σάββατο (28/11, 19:30).

Εκτός από όλα τα παραπάνω και ο Δεκέμβριος μπαίνει με πολύ δυνατά ματς, καθώς στις αναμετρήσεις της 1ης Δεκεμβρίου με τη Μαρσέιγ και της 9ης του μήνα με την Πόρτο θα κριθεί οριστικά η πορεία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.

Δείτε το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» από το Twitter της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Το καλό νέο για τον Ολυμπιακό έρχεται από την Αγγλία. Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να περάσει με νίκη από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0, αλλά οι «πολίτες» χρειάζονται rotation. Την ανάγκη ξεκούρασης ορισμένων παικτών παραδέχθηκε ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός σκέφτεται να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να αγωνιστούν, ειδικά στην άμυνα όπου οι Ντίας και Λαπόρτ αγωνίζονται σε συνεχή ματς, ενώ ο δεύτερος είχε και τραυματισμό.

Προφανώς, ο Πεπ θέλει να έχει ετοιμοπόλεμους τους βασικούς εν όψει της επόμενης Κυριακής για το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλστην Premier League. «Ντίας και Λαπόρτ παίζουν συνεχώς στα τελευταία ματς και τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Ο πρώτος έχει προσαρμοστεί πολύ καλά, μας δίνει προσωπικότητα και ποιότητα στην άμυνα. Πέρσι δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε ένα αμυντικό δίδυμο με συνέπεια και έπρεπε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία τους, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να σκεφτώ να κάνω κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Είναι πολλά τα παιχνίδια, πέντε μέσα σε 16 μέρες», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments