Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [01/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [01/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [01/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [01/11/20].

Κριός

Η αναγνώριση και η εκτίμηση των εκπληκτικών προσωπικών σου ιδιοτήτων, πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σου τώρα. Αν έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου όσα επιθυμείς για τα ερωτικά σου, θα μπορέσεις να θέσεις όρια στη σχέση σου. Προσπάθησε μ’ αυτήν τη νέα εστίαση στις μοναδικές και αξιαγάπητες ιδιότητές σου να ξεκινήσεις τις ενέργειες, για την επίτευξη ενός καινούργιου παθιασμένου σκοπού.

Ταύρος

Η εξασθενημένη πανσέληνος σε παροτρύνει να εμπιστευτείς την καρδιά σου, αν σε βοηθάει να νιώσεις πιο αισιόδοξη για το μέλλον της σχέσης σου. Υπάρχουν πολλά οφέλη αν αποδεχτείς μια σημαντική αλλαγή στον συναισθηματικό σου κόσμο, αγκαλιάζοντας τα νέα και αυθεντικά σου συναισθήματα. Σε περιμένουν ευχάριστες περιπέτειες στην ερωτική σου ζωή! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να διασχίσεις τη γραμμή που είχες αποφασίσει να μην περάσεις.

Δίδυμοι

Αν μπορείς να ευχαριστηθείς με το ταίρι σου μια καλή συζήτηση, γιατί να υποκινήσεις ένα προφορικό αγώνα φιλονικίας? Κι αυτό μπορεί να συμβεί εξαιτίας της αποφασιστικότητάς σου να υπερασπιστείς τις απόψεις σου. Όμως θα καταλήξεις να πεις βαριές κουβέντες. Αν τα χρήματα είναι η ρίζα της έντονης ανταλλαγής, άφησε αυτήν τη συζήτηση, για άλλη μέρα. Το να αποφύγεις να κάνεις βουνό ένα θέμα, εξαρτάται από τη διατήρηση της ηρεμίας, της ευαισθησίας και της λογικής σου.

Καρκίνος

Πιθανότατα δεν έχεις πρόβλημα να βοηθήσεις τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σου. Τώρα όμως είναι ένα διάστημα που πρέπει να εστιάσεις στις δικές σου επιθυμίες. Αν οι ρομαντικοί στόχοι ή οι σχέσεις σου, έχουν παραγκωνιστεί για να σημειώσεις πρόοδο σε άλλα φιλόδοξα ζητήματα, τότε μπορείς να προσανατολιστείς στη σωστή κατεύθυνση. Εμπιστέψου την αξιόπιστη διαίσθησή σου, για να σου δείξει πώς τα εμπνευσμένα, ρομαντικά όνειρά σου, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Λέων

Η εμπειρία της επιτυχίας σε άλλους τομείς της ζωής σου, θα σε βοηθήσει να κινηθείς με αυτοπεποίθηση στα συναισθηματικά σου θέματα….και μάλιστα με επιτυχία! Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως ο τρόπος που ένα συγκεκριμένο άτομο σε εμπνέει με την παθιασμένη ενέργειά του, να διευρύνει τις γραμμές επικοινωνίας ανάμεσά σας. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο εραστής σου θα κατανοήσει καλύτερα την ανάγκη σου τόσο για υλική, όσο και για συναισθηματική ασφάλεια. Η αμοιβαία εκτίμηση των αναγκών σας, μπορεί να λειτουργήσει μαγικά… όσον αφορά μια σχέση που εξελίσσεται τώρα.

Παρθένος

Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει τις εκτενείς προοπτικές και τις μεγάλες φιλοδοξίες. Καθώς η συμπεριφορά και οι προοπτικές σου συνεχίζουν να αλλάζουν, ο εραστής σου θα ενθουσιαστεί απ’ αυτά τα νέα οράματα. Με κάθε τρόπο, φρόντισε να διατηρήσεις την επιθυμία σου για υψηλούς στόχους. Μοιράσου με το ταίρι σου, τα παθιασμένα όνειρα που κάνεις για το μέλλον. Προσπάθησε μόνο να σιγουρευτείς πως ο εραστής σου τα καταλαβαίνει, για να μπορέσετε μαζί, να συνεργαστείτε για την πραγματοποίησή τους.

Ζυγός

Η εστίασή σου θα στραφεί σε πολλές κατευθύνσεις τώρα. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να σταματήσεις για λίγο, να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα, και να ελέγξεις τις προτεραιότητές σου. Ιδιαίτερα αν αφορούν την εξέλιξη της σχέσης σου. Η διαφορά μεταξύ της αντιμετώπισης των συναισθηματικών σου αναγκών και της αίσθησης ελευθερίας, μπορεί να σου προκαλέσει σύγχυση. Αν όμως είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για τις εκτεταμένες αποφάσεις σου, τότε τίποτε δε θα πάει στραβά.

Σκορπιός

Παρόλο που εμπιστεύεσαι τα ένστικτά σου, προσπάθησε να τα εμπιστευτείς ακόμη περισσότερο στην ερωτική σου ζωή. Σιγά-σιγά αλλά σίγουρα, έχεις αντιμετωπίσει μερικές παθιασμένες αλήθειες. Αυτές θα σε βοηθήσουν να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να προχωρήσεις κάτι, στην ερωτική σου ζωή. Σίγουρα, πολλά θα σου φανούν άγνωστα. Αλλά η διαίσθηση της καρδιάς σου σκοπεύει να σε βοηθήσει να αγκαλιάσεις ένα νέο πρότυπο, που ξεδιπλώνεται. Αυτή η υπόσχεση, θα είναι πιο αυθόρμητη και περιπετειώδης.

Τοξότης

Καθώς η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει την βελτίωση του εαυτού σου, σου ζητάει να αποδεχτείς τα οφέλη που θα έχεις, αν αποκαλύψεις στο ταίρι σου, όσα σκέφτεσαι και νιώθεις. Δεσμεύσου λοιπόν, πως θα είσαι περισσότερο αυθεντική από δω και μπρος. Μην υποτιμάς τις ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, που μπορούν να προέλθουν από μια ανοιχτή συζήτηση ή ανταλλαγή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη αυξάνει τον αυθορμητισμό και την περιπέτεια τώρα. Σου υπενθυμίζει επίσης με υπέροχους τρόπους, τη χαρά που μπορείς να βιώσεις στη σχέση σου, αν της επιτρέψεις την πρόσβαση. Οι οιωνοί είναι θετικοί τώρα για τη σχέση σου, ειδικά αν αποδεχτείς πως αξίζεις τη χαρά και την ευτυχία. Είναι αναμφίβολα μια στιγμή για να παραμερίσεις την υπερβολική επιφυλακτικότητά σου. Αγκάλιασε τις ευκαιρίες που προσφέρονται, παίρνοντας ένα υπολογισμένο και πιθανόν καθυστερημένο ρίσκο!

Υδροχόος

Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να βρεις μια ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών και ρομαντικών σου δεσμεύσεων. Η εύρεση αυτής της ισορροπίας μπορεί να μην είναι εύκολη. Είναι όμως σημαντικό, να δημιουργήσεις μια ξεχωριστή γραμμή ανάμεσα στη δουλειά και την ευχαρίστηση. Κάνε ένα σωστό διάλειμμα και μετά δες πώς μπορείς να ξεκαθαρίσεις τις παθιασμένες ιδέες σου.

Ιχθύες

Παρόλο που έχουν βελτιωθεί οι προστατευτικές σου ιδιότητες προσπάθησε να καταλάβεις, πως γνωρίζεις ήδη, τι είναι καλύτερο για το ταίρι σου. Υπάρχουν τρόποι για να αλλάξεις τη δυναμική στο δεσμό σου ή την εκκολαπτόμενη σχέση σου, απλώς ενημερώνοντας το σύντροφό σου, πόσο σημαντικός είναι για σένα. Μπορεί ο αγαπημένος σου ή ο μελλοντικός σου σύντροφος, να μην θέλει να του παρέχεις ένα σταθερό δίχτυ ασφαλείας! Θέλει όμως να γνωρίζει, πως διαδραματίζει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σου και θέλει να το ακούσει από σένα, τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments