Τεχνολογία

Apple: Ετοιμάζει μια έκπληξη στις 10 Νοεμβρίου

Apple: Ετοιμάζει μια έκπληξη στις 10 Νοεμβρίου
Η Apple ετοιμάζει μια νέα εκδήλωση για να παρουσιάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Από το πουθενά και εντελώς απρόοπτα η Apple ανακοίνωσε ένα νέο event λίγο πριν το τέλος του 2020, αφήνοντας να εννοηθεί πως επιφυλάσσει μερικές ακόμη ανακοινώσεις. Το event έχει τίτλο “One More Thing” από την εμβληματική φράση του θρυλικού ιδρυτή της Apple, Steve Jobs, με την οποία προλόγιζε τις μεγάλες εκπλήξεις που άφηνε λίγο πριν το τέλος σε κάθε της event, Φυσικά το event θα διεξαχθεί ψηφιακά σε livestream μετάδοση από το επίσημο site της Apple, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου στις 19:00 η ώρα Ελλάδος.

Δεν έμειναν και πολλά για να δείξει ο τεχνολογικός γίγαντας αφού παρουσίασε τα νέα iPad Air, το Apple Watch Series 6, το Homepod Mini αλλά και όλη τη γκάμα των iPhone 12 στο πρόσφατο event της 13ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, οι κύκλοι του ίντερνετ λένε πως η Apple θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά των Mac υπολογιστών της που θα έρχονται εξοπλισμένοι με το δικό της Apple Silicon chip, αφήνοντας πίσω την συνεργασία της με την Intel που κρατάει από το 2006.

Η Apple ετοιμάζει τη δική της μηχανή αναζήτησης

Η Apple ενισχύει τις προσπάθειές της να αναπτύξει τη δική της μηχανή αναζήτησης καθώς οι αμερικανικές Αρχές περί μονοπωλίου απειλούν τις πληρωμές δισεκατομμυρίων που κάνει η Google για να εξασφαλίσει την κύρια θέση της στα iPhone. Σε μία αλλαγή που πρόσεξαν λίγοι στην τελευταία έκδοση του λογισμικού του iPhone, στο iOS 14, η Apple ξεκίνησε να δείχνει τα δικά της αποτελέσματα αναζήτησης και links απευθείας σε websites όταν οι χρήστες αναζητούσαν κάτι από την home screen τους.

Αν η Apple αποφασίσει να προχωρήσει μόνη της στον κόσμο της ψηφιακής αναζήτησης, θα είναι σίγουρα μία πολύ δύσκολη προσπάθεια. Η Google διαθέτει χρόνια εμπειρίας και δεδομένων που βελτιώνουν συνέχεια τη μηχανή αναζήτησής της, ενώ άλλες εταιρίες όπως η Microsoft δεν είχε ιδιαίτερη τύχη με το Bing. Βέβαια η Apple είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο καθώς αν καταφέρει να εντάξει το Apple Search στο οικοσύστημα της τότε θα καταφέρει να κερδίσει τους χρήστες της δημιουργώντας ένα πλήγμα στην Google.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments