Lifestyle

Τζίτζι Χαντίντ: Τρέλανε τους ακολούθους της με την ανάρτηση για το Halloween

Τζίτζι Χαντίντ: Τρέλανε τους ακολούθους της με την ανάρτηση για το Halloween
Τζίτζι Χαντίντ: Το διάσημο μοντέλο πήγε τη γιορτή σε άλλο επίπεδο.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζίτζι Χαντίντ, η οποία έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Πριν από λίγες ώρες και με αφορμή την γιορτή του Halloween το μοντέλο αποφάσισε να δημοσιεύσει στα stories του instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία και οι ακόλουθοί της ενθουσιάστηκαν. Στη φωτογραφία βλέπουμε λοιπόν, την Τζίτζι Χαντίντ, τον Ζέιν Μάλικ και την νεογέννητη κόρη τους. Η νέα μαμά μάλιστα, όπως είναι φυσικό, θέλησε να κρύψει το πρόσωπό της κόρης της, φορώντας της έναν πράσινο σκούφο.

«Το πρώτο μου Halloween» σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Δείτε την παρακάτω:

Και η μεταμφίεση του μοντέλου:

«Είναι αδύνατον να περιγράψω με λόγια αυτά που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Την αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι κάτι που ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω. Είμαι ευγνώμων που τη γνωρίζω, περήφανος που την αποκαλώ “δική μου” και ευγνώμων για τη ζωή που θα έχουμε μαζί» είχε σημειώσει ο τραγουδιστής Ζέιν Μάλικ την ημέρα της γέννησης της κόρης του στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Αμέσως μετά η Τζίτζι Χαντίντ επίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο nstagram, ενημερώνοντας τους εκατομμύρια followers της ότι το μωρό γεννήθηκε Σαββατοκύριακο. «Το κορίτσι μας κατέφτασε το Σαββατοκύριακο και ήδη άλλαξε τον κόσμο μας. Είμαι τόσο ερωτευμένη» έγραψε τότε. Όπως ήταν αναμενόμενο οι fans του ζευγαριού έσπευσαν να αφήσουν αμέτρητα comments με ευχές στο ζευγάρι, ενώ οι φωτογραφίες που ανέβασαν η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ζάιν Μάλικ συγκέντρωσαν εκατομμύρια likes.

Λίγα λόγια για τη Τζίτζι:

Η Τζελένα Νούρα “Τζίτζι” Χαντίντ είναι Αμερικανίδα μοντέλο. Το 2013 υπόγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG Models. Τον Νοέμβριο του 2014 ψηφίστηκε και κατατάχθηκε στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του κόσμου, κατά το Models.com. Τον Ιανουάριο του 2016 ονομάστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ενώ την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα με τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Έχει φωτογραφηθεί πάνω από 35 φορές για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue διεθνώς.

Από το 2013 μέχρι το 2015 είχε σχέση με τον τραγουδιστή Κόντι Σίμπσον και μάλιστα εμφανίστηκε στο videoclip του τραγουδιού του, “Surfboard”. Τον Νοέμβριο του 2015 ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή Ζέιν Μάλικ. Τον Μάρτιο του 2018 ανακοίνωσαν το χωρισμό τους αλλά δύο μήνες αργότερα, επανασυνδέθηκαν. Χώρισαν ξανά τον Νοέμβριο του 2018 αλλά ύστερα από έναν χρόνο, επανασυνδέθηκαν τον Δεκέμβριο του 2019. Τον Απρίλιο του 2020 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της, στο πρώτο τους παιδί. Τον Σεπτέμβριο του 2020 γέννησε την κόρη τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments