Lifestyle

Σοφία Χαρμαντά Instagram: Η Ελληνίδα καλλονή που κέρδισε τον Τζεράρντ Μπάτλερ

Σοφία Χαρμαντά Instagram: Η Ελληνίδα καλλονή που κέρδισε τον Τζεράρντ Μπάτλερ
Σοφία Χαρμαντά Instagram: Οι φωτογραφίες της με τον Τζέραλντ Μπάτλερ, το περασμένο καλοκαίρι, έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.

Το όνομά της Σοφία Χαρμαντά έχει συνδεθεί με εκείνο του σταρ του Χόλιγουντ, Τζέραλντ Μπάτλερ, με τον κινηματογραφικό «Λεωνίδα» να έχει χωθεί στην αγκαλιά της Ελληνίδας καλλονής.

Το καλοκαίρι του 2020 μάλιστα, έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου μερικές φωτογραφίες τους από τις διακοπές τους. Και είναι φανερό και λογικό, ο Μπάτλερ να έχει κυριολεκτικά μαγευτεί από την ομορφιά της, αφού παρότι τα ξαναβρήκε για ένα σύντομο διάστημα, με την πρώην σύντροφό του, Μόργκαν Μπράουν, με την οποία ήταν μαζί από το 2014 έως το 2016, δεν άντεξε μακριά από τη Σοφία και γύρισε σε εκείνη.

Να αναφέρουμε πως το ζευγάρι ευχαριστήθηκε τις διακοπές του στη Νίκαια της Γαλλίας και, μάλιστα, εκεί τους επισκέφτηκε ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος δημοσίευσε στα Ιnstastories του δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες που έβγαλε τον γοητευτικό ηθοποιό με τη μελαχρινή καλλονή, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τη φιλοξενία.

Βέβαια, οι δύο τους δεν γνωρίστηκαν το 2019 αλλά πολύ νωρίτερα, αφού την είχε βοηθήσει στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Αμερική. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όταν η Σοφία Χαρμαντά ξεκίνησε την καριέρα της στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Τζέραρντ Μπάτλερ ήταν εκείνος που τη φιλοξένησε για τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου.

Εκείνη βέβαια, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Τζέραλντ Μπάτλερ, απαντά ως εξής: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή, είμαστε εδώ για έναν πιο σημαντικό λόγο. Σίγουρα, όμως, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, τον Τζέραλντ Μπάτλερ τον γνωρίζω και έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση».

Και μπορεί ο ηθοποιός να απέφευγε τους πρώτους μήνες φλας και εκδηλώσεις, αλλά ήρθε η στιγμή που έκανε την πρώτη εμφάνισή του συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, και μάλιστα στην Ελλάδα, όντας προσκεκλημένος για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη. Τζέραρντ και Σοφία κράτησαν χαμηλούς τόνους, αν και οι καλά γνωρίζοντες το ζευγάρι έκαναν λόγο τότε για δύο ανθρώπους που ζουν τον έρωτά τους. Κανείς όμως, από τους δύο δεν επιβεβαίωνε ότι είναι ξανά μαζί, καθώς απέφευγαν τις κοινές φωτογραφίες μέχρι που ο στενός φίλος του μοντέλου, Χάρης Σιανίδης, ανέβασε τις κοινές φωτογραφίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments