Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα: Δεν ταξιδεύει στην Ουκρανία λόγω ίωσης – Τα πλάνα του για τη Ζόρια

Μάσιμο Καρέρα: Δεν ταξιδεύει στην Ουκρανία λόγω ίωσης – Τα πλάνα του για τη Ζόρια
Μάσιμο Καρέρα: Ο Ιταλός τεχνικός θα παραμείνει προληπτικά στην Αθήνα εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ένα απρόοπτο αντιμετωπίζει η ομάδα της ΑΕΚ λίγο πριν το σημαντικό παιχνίδι με τη Ζόρια για τους ομίλους του Europa League. Αυτό δεν είναι κάποιος τραυματισμός της τελευταίας στιγμής, αλλά η απουσία του ίδιου του προπονητή της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάσιμο Καρέρα ταλαιπωρείται από ίωση και κρίθηκε ότι πρέπει να μείνει στην Αθήνα για παν ενδεχόμενο. Ο έμπειρος κόουτς ανέβασε πυρετό χθες βράδυ και η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε σήμερα το πρωί που επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο Καρέρα θα παραμείνει στο σπίτι του, όπου σήμερα θα τον επισκεφτεί γιατρός από το το κέντρο υγείας με το οποίο συνεργάζεται η ομάδα για να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ κορωνοϊού καθώς αυτό που είχε κάνει τη Δευτέρα ήταν αρνητικό. Από εκεί και πέρα η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε με δύο πούλμαν από τα Σπάτα με προορισμό το “Ελ.Βενιζέλος”, όπου στις 10 “πετάει” με προορισμό την Ουκρανία και στον πάγκο με τη Ζόρια θα βρίσκεται ο στενός συνεργάτης του Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο.

Τα πλάνα του Καρέρα για το ματς

Μπορεί ο Ιταλός να μη βρεθεί στον πάγκο για το ματς της Πέμπτης, αλλά προετοίμασε κανονικά την ομάδα όλη την εβδομάδα και οι επιλογές φυσικά θα είναι δικές του. Όλα δείχνουν ότι ο Ιταλός τεχνικός θα προχωρήσει στην αλλαγή του σχηματισμού και στην επιστροφή της τριάδας στο κέντρο της άμυνας. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση παίζει η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος τον Σβάρνα και τον Νεντσελτσεάρου θα έχει δίπλα του, ενώ ως φουλ μπακ θα παίξουν ο Ινσούα και ο Βασιλαντωνόπουλος με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί ξεκινούν τα διλήμματα για τον Καρέρα… Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κρίστιτσιτς και ο Σάχοφ, ενώ υπάρχει ως επιλογή και ο Σαμπανάτζοβιτς. Φανέλα βασικού θα πάρει ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ολιβέιρα αντί του Ανσαριφάρντ. Την τριάδα στη γραμμή κρούσης θα συμπληρώσει ο Τάνκοβιτς.

Αναλυτικά, την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε και τον Αντρέ Σιμόες να προπονείται κανονικά, αλλά φυσικά δεν τον πήρε στην αποστολή, όπως επίσης και τον ανέτοιμο Λιβάι Γκαρσία, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Σαρδέλης. Φυσικά στην Αθήνα θα μείνει και ο Μιχάλης Μπακάκης, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments