Ελλάδα

Δίκη Λεμπιδάκη: «Επιείκεια για τους κατηγορούμενους που παραδέχθηκαν την ενοχή τους»

Δίκη Λεμπιδάκη: «Επιείκεια για τους κατηγορούμενους που παραδέχθηκαν την ενοχή τους»
Δίκη Λεμπιδάκη: Ο επιχειρηματίας που είχε απαχθεί ζήτησε επιείκεια για όσους παραδέχθηκαν ότι είναι ένοχοι.

Η απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη ήρθε ξανά στο προσκήνιο αφού σήμερα στο δικαστήριο δικάζονταν σε δεύτερο βαθμό οι 12 που είχαν πρωτόδικα καταδικαστεί. Θυμίζουμε ότι ο Μ. Λεμπιδάκης έζησε για έξι μήνες φυλακισμένος στα χέρια των απαγωγέων του.

Για 180 ημέρες ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας ζούσε έναν εφιάλτη όσο βρισκόταν στα χεριά των απαγωγέων κλεισμένος μέσα στη μάντρα αυτοκίνητων. Σήμερα και τρία χρόνια μετά, κάθισαν στο εδώλιο οι 12 κατηγορούμενοι που ήδη έχουν καταδικαστεί από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο από 11 έως 26 έτη, κατά περίπτωση. Στο δικαστήριο ήταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης και μέλη της οικογένειάς του, ενώ αμέσως μετά την έναρξη της δίκης ο Κρητικός επιχειρηματίας πήρε τον λόγο για να καταθέσει όλα όσα έγιναν.

Για ακόμα μία φορά ο Κρητικός επιχειρηματίας μίλησε για την τρομερή περιπέτειά του που είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο πώς τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν στον δρόμο αλλά και για την πολύμηνη παραμονή του σε διάφορα κρησφύγετα όπου τον μετέφεραν για να μην βρεθεί από τις διωκτικές Αρχές και τους συγγενείς του.

Το μεγαλείο του Λεμπιδάκη

Σε δήλωση του στο MEGA ο Κρητικός επιχειρηματίας αποκάλυψε πως ζήτησε από την έδρα να δείξει επιείκεια στους απαγωγείς του. Για τους απαγωγείς που τον κρατούσαν δεμένο για έξι ολόκληρους μήνες μίλησε με καλά λόγια επισημαίνοντας πως όλοι του συμπεριφέρονταν ευγενικά. Στάθηκε μάλιστα σε τρία με τέσσερα άτομα υποστηρίζοντας πως του στάθηκαν και τον βοήθησαν να παραμείνει υγιής τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Όπως είναι φυσικό, τα λόγια αυτά προκάλεσαν εντύπωση στο δικαστήριο αφού είναι δύσκολο ότι κάποιος θα μιλούσε έτσι κάποιος για τους απαγωγείς του. Με τον πρόεδρο της έδρας να απευθύνεται στον Μιχάλη Λεμπιδάκη ρωτώντας τον το λόγο που μιλάει με τόσο όμορφα λόγια για τους απαγωγείς του εκείνος απάντησε πως όποιος δεν έχει γεννηθεί κακούργος έχει το συναίσθημα της συμπόνοιας. Να θυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης και κατά τη διάρκεια της δίκης σε πρώτο βαθμό, είχε μιλήσει ξανά με καλά λόγια για τους απαγωγείς του και ζήτησε να τιμωρηθούν με επιείκεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments