Διεθνή

Εκλογές Αμερικής: Νέο συνωμοσιολογικό tweet από τον Τραμπ – Δεν δέχεται το αποτέλεσμα

Εκλογές Αμερικής: Νέο συνωμοσιολογικό tweet από τον Τραμπ – Δεν δέχεται το αποτέλεσμα
Εκλογές Αμερικής: Το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου στέλνει mail στους υποστηρικτές του να υπερασπιστούν την προεδρία και να μην αφήσουν τους Δημοκρατικούς να κλέψουν τις εκλογές.

Με νέα ανάρτηση ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αμφισβητεί το αποτέλεσμα μετά την ανατροπή σε κρίσιμες πολιτείες, ενώ το επιτελείο του στέλνει mail του τύπου: «Μην τους αφήσετε να κλέψουν τις εκλογές».

Ο Τραμπ έγραψε συγκεκριμένα: «Χθες βράδυ προηγούμουν, συχνά σταθερά, σε πολλές πολιτείες – κλειδιά, τις περισσότερες από τις οποίες ελέγχουν οι Δημοκρατικοί. Τότε, μία προς μία, ξεκίνησαν μαγικά να εξαφανίζονται καθώς γινόταν η καταμέτρηση των ψήφων. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ και οι “δημοσκόποι” έκαναν ένα μεγάλο και ιστορικό λάθος».

Δείτε την ανάρτηση που ήδη επισημάνθηκε από το Twitter καθώς αναφέρεται σε νοθεία χωρίς φυσικά καμία απόδειξη:

Εν τω μεταξύ, μαζικά email στέλνει το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του, καλώντας τους να υπερασπιστούν τον Αμερικανό πρόεδρο στην προσπάθεια των Δημοκρατικών να «κλέψουν» τις εκλογές. Όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός της ομογένειας στη Νέα Υόρκη HellasFm, πριν λίγα λεπτά στα mail των ψηφοφόρων του Ρεπουμπλικανού προέδρου έχουν φτάσει μηνύματα για την στήριξη στον Αμερικανό πρόεδρο.

Μάλιστα, αρκετοί δημοσίευσαν στο Twitter το τελευταίο mail που έλαβαν, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σας καλούμε για τελευταία φορά να υπερασπιστείτε τον πρόεδρό σας. Δεν είναι μυστικό ότι οι Δημοκρατικοί θα προσπαθήσουν να κλέψουν αυτές τις εκλογές. Ας μην τους αφήσουμε να ξεφύγουν και αυτό που χρειαζόμαστε είναι η βοήθειά σας για να υπερασπιστούμε την ακεραιότητα των εκλογών μας».

Να σημειώσουμε ότι αυτή την ώρα ο Μπάιντεν προηγείται με 238 εκλέκτορες έναντι 213 του Τραμπ. Στο Μίσιγκαν όπου έγινε ανατροπή, στο 95% των ψήφων ο υποψήφιος των Δημοκρατικών προηγείται με 0,3, δηλαδή περίπου 14 χιλιάδες ψήφους σε απόλυτο αριθμό. Το Μίσιγκαν δίνει 16 εκλέκτορες σε όποιον κερδίσει την περιφέρεια.

Στις άλλες κρίσιμες πολιτείες:

Στο Γουισκόνσιν προηγείται ο Μπάιντεν με 49,6% έναντι 48,9% του Τραμπ στο 95% των ψήφων.

Στην Πενσιλβάνια ο Τραμπ είναι μπροστά με 54,1% έναντι 44,8% του Μπάιντεν στο 64% των ψήφων.

Στην Τζόρτζια ο Τραμπ έχει το 50,3 % έναντι 48,3% του Μπάιντεν στο 94% των ψήφων.

Στη Βόρεια Καρολίνα ο Τραμπ προηγείται με 50,1% έναντι 48,7% του Μπάιντεν στο 94% των ψήφων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments