Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά – Θα πάμε στο ανώτατο δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση

Ντόναλντ Τραμπ: Κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά – Θα πάμε στο ανώτατο δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση
Ντόναλντ Τραμπ: Ο πρόεδρος της Αμερικής πραγματοποίησε μια πανηγυρική ομιλία τονίζοντας ότι έχει κερδίσει με μεγάλη διαφορά και προανήγγειλε ότι θα πάει στο ανώτατο δικαστήριο για τις επιστολικές ψήφους.

Την ώρα που η εκλογική αναμέτρηση για τον επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου να έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε μια πανηγυρική ομιλία. Ο πρόεδρος της Αμερικής εμφανίστηκε χαρούμενος και σίγουρος νικητής, ενώ αποκάλυψε ότι θα προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο προκειμένου να μην προσμετρηθούν οι επιστολικοί ψήφοι. Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι οι ψήφοι μέσω επιστολής είναι υπέρ του Τζο Μπαίντεν και οι Τραμπ επιδιώκει να “μπλοκάρει” την καταμέτρησή τους.

Παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για μια γιορτή που ήταν έτοιμη να γίνει και σταμάτησε εξαιτίας “μιας νοθείας” κάποιων ανθρώπων. Με αυτά τα λόγια ο Τραμπ συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει στο πρόσφατο Tweet του που μιλούσε για μια νίκη που προσπαθούν να του κλέψουν. Τέλος ο εκκεντρικός πρόεδρος υποστήριξε ότι δεν θα επιτρέψει να καταμετρούνται ψήφοι στις τέσσερις τα ξημερώματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

“Ευχαριστώ τον αμερικανικό λαό για τη στήριξη. Ένα πολύ λυπημένο κοινό προσπαθεί να μας πάρει τη μαγεία. Και δεν θα το επιτρέψουμε. Ευχαριστώ την Πρώτη Κυρία, την οικογένειά μου, τον αντιπρόεδρο. Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή, κερδίζουμε παντού! Ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω να γιορτάσουμε. Μια τέτοια ψηφοφορία, μια τέτοια νίκη. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε τη Φλόριντα και με μεγάλη διαφορά. Κερδίσαμε το Οχάιο, το Τέξας με 700.000 ψήφους! Κερδίσαμε και τη Τζόρτζια!

Δεν πρόκειται να καταφέρουν να κλείσουν αυτή τη διαφορά, κερδίζουμε τη Βόρεια Καρολίνα. Θα ήταν ωραίο θα είχαμε και την Αριζόνα αλλά δεν τη χρειαζόμαστε! Βλέπω τα νούμερα να αλλάζουν. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε την Πενσιλβάνια, είμαστε 690.000 ψήφους μπροστά! Δεν είναι μάχη ψήφο και ψήφο αυτή. Κερδίζουμε το Μίσιγκαν! Είδα τα νούμερα και είπα “ουάου”, κερδίζουμε και το Γουισκόνσιν και δεν τα χρειαζόμαστε όλα αυτά!

Κερδίζουμε παντού και ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Είναι μια απάτη, μια νοθεία. Πιστεύω ότι έχουμε κερδίσει τις εκλογές. Θέλουμε το νόμο να έφαρμόζεται σωστά. Γι’ αυτό θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο, δεν θέλουμε να βρουν μια ψήφο στις 04:00 πρωί και να την προσθέσουν”, έκλεισε την ομιλία του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments