Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Αναβλήθηκε η αναμέτρηση λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Αναβλήθηκε η αναμέτρηση λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος: Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο, καθώς η ομάδα της Θεσσαλίας έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό.

Την απόφαση να αναβάλει το ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στη θεσσαλική ομάδα, ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή. Όπως σημειώνει η λίγκα “η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League για την αναβολή του αγώνα:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».

Στα 15 τα κρούσματα στον Βόλο:

Η διασπορά της νόσου στην ομάδα του Βόλου έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με την ομάδα να μετρά πλέον 15 νοσούντες. Σε ανακοίνωσή τους, οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν νέα κρούσματα, μετά τα δύο που έγιναν γνωστά την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 10 ποδοσφαιριστές και 5 μέλη του τεχνικού τιμ και διοικητικού προσωπικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ αναφέρει:

«Έπειτα από νεότερη εξέλιξη η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από τα σημερινά τεστ για κορωνοϊό, διαγνώστηκαν θετικοί δέκα ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού. Όλα τα μέλη της ΠΑΕ Βόλος που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έχουν ήδη τεθεί σε απομόνωση, ενώ ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η ΠΑΕ Βόλος έχει ήδη ενημερώσει επίσημα τη Super League για τα αποτελέσματα των τεστ».

Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρωί του Σαββάτου η χώρα μπαίνει σε lockdown, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει τη διεξαγωγή των μεγάλων διοργανώσεων. Δηλαδή της Super league, της Basket League και των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, , στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments