Αθλητισμός

Ομάδα της Superleague είναι γεμάτη με κρούσματα κορωνοϊού

Ομάδα της Superleague είναι γεμάτη με κρούσματα κορωνοϊού
Σε εστία μόλυνσης κορωνοϊού έχει μετατραπεί μία συγκεκριμένη ομάδα της Superleague.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλία καθώς ο ΝΠΣ Βόλος “χτυπάται” αλύπητα από τον κορωνοϊό. Η διασπορά της νόσου στην ομάδα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με την ομάδα να μετρά πλέον 15 νοσούντες. Σε ανακοίνωσή τους, οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν νέα κρούσματα, μετά τα δύο που έγιναν γνωστά την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 10 ποδοσφαιριστές και 5 μέλη του τεχνικού τιμ και διοικητικού προσωπικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ αναφέρει:

«Έπειτα από νεότερη εξέλιξη η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από τα σημερινά τεστ για κορωνοϊό, διαγνώστηκαν θετικοί δέκα ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού. Όλα τα μέλη της ΠΑΕ Βόλος που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό έχουν ήδη τεθεί σε απομόνωση, ενώ ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η ΠΑΕ Βόλος έχει ήδη ενημερώσει επίσημα τη Σούπερ Λίγκα για τα αποτελέσματα των τεστ».

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις θεωρείται δεδομένο πως θα αναβληθεί το κυριακάτικο ματς (8/11) του Βόλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, κάτι που αναμένεται να επικυρώσει σήμερα, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η Superleague.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρωί του Σαββάτου η χώρα μπαίνει σε lockdown, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει τη διεξαγωγή των μεγάλων διοργανώσεων. Δηλαδή της Super league, της Basket League και tvn ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου.

«Επιτρέπεται η διεξαγωγή των αγώνων της Super League, της Basket League και των ευρωπαϊκών αγώνων Champions League, Europa League, Euroleague, Basketabll Champions League, σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα της FIFA, UEFA και Euroleague» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος αναφορικά με την άθληση γενικότερα στη διάρκεια του lockdown διευκρίνισε ότι: «Αθλητική άσκηση προβλέπεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους μέχρι τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, σε ατομικά και μόνο αθλήματα όπως αντισφαίριση, η τοξοβολία, η ιστιοπλοΐα, η ποδηλασία και τα υπόλοιπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments