Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Άσχημα τα νέα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης νοσεί από κορωνοϊό.

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το Open TV, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης από τις 3 Νοεμβρίου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η Θεσσαλονίκη, άλλωστε, «φλέγεται» από τον κορωνοϊό και μόνο σήμερα είχε 683 κρούσματα.

Να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι 72 ετών και σίγουρα υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του από τους δικούς του ανθρώπους. Θυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είχε έρθει πρόσφατα στην επικαιρότητα χάρη στη νέα επιχειρηματική του προσπάθεια: ένα μίνι μάρκετ επί της οδού Εγνατίας λίγα μέτρα μακριά από την Πλατεία Βαρδαρίου με την ονομασία Stasi Stores. Μάλιστα, ο πρώην πολιτικός έβγαλε και διαφημιστικό σποτ για το ψιλικατζίδικό του, καλώντας τους Θεσσαλονικείς να το επισκεφθούν.

Ντυμένος με κουστούμι, γραβάτα και κρατώντας μια συσκευασία κρουασάν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διαφήμιζε τα καλούδια που πουλάει το ψιλικατζίδικό του και καλούσε τους Θεσσαλονικείς να το τιμήσουν, ενώ προμόταρε και τον διαγωνισμό για έναν τυχερό πελάτη κάθε μήνα, που μετά από κλήρωση θα κερδίζει 30 ευρώ. Πάντως, το νέο ψιλικατζίδικο άνοιξε λίγο πριν την πανδημία και η καραντίνα το εμπόδισε να πάρει τα πάνω του, γι’ αυτό μόλις μπήκε το καλοκαίρι ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να το διαφημίσει, όπως μόνο αυτός ξέρει.

Θυμηθείτε παλιότερο ρεπορτάζ για αυτή του την προσπάθεια

Στο ρεπορτάζ του Open που αναφέραμε παραπάνω γίνεται λόγος και για υγειονομική «βόμβα» που έσκασε στις φυλακές Διαβατών, όπου θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν έξι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ στη συνεχεία από τον ιό προσβλήθηκαν και 15 κρατούμενοι. Η επίσημη ανακοίνωση από τον  ΕΟΔΥ για σήμερα αναφέρει:

Σήμερα ανακοινώνουμε 2448 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 63 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 52254, εκ των οποίων το 54.4% άνδρες. 4369 (8.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 15192 (29.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

196 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 45 (23.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 315 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 14 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 715* θανάτους συνολικά στη χώρα. 279 (39.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. *Η διαφορά στο άθροισμα προκύπτει από διόρθωση της χθεσινής αναφοράς κατόπιν ορθής επανάληψης δήλωσης θανάτου από το ΓΝ Κoζάνης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments