Αθλητισμός

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3
Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στις νίκες χάρη στα δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες και το ένα του Καβάνι.

Με το “διπλό” έφυγε από την έδρα της Έβερτον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε 3-1 για την 8η αγωνιστική της Premier League. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έκαναν την ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Μπρούνο Φερνάντες, με τον Καβάνι να σκοράρει στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους.

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Σόλσκιερ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την ήττα κόντρα σε Άρσεναλ και Μπασάκσεχιρ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μένουν χωρίς νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι.

Ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε με ισορροπημένο τρόπο, η Έβερτον ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Το σκορ άνοιξε στο 20ο λεπτό. Ο Πίκφορντ έκανε το βολέ, ο Κάλβερτ-Λιούιν γύρισε με κεφαλιά και ο Μπερνάρντ με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 και έβαλε δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, από αυτό το σημείο και μετά η ομάδα του Σόλσκιερ ανέβασε τον ρυθμό της, κράτησε την μπάλα και σύντομα μπόρεσε να ισοφαρίσει. Στο 25ο λεπτό ο Σο έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Φερνάντες πήρε μία κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Επτά λεπτά αργότερα, η Γιουνάιτεντ έφερε το παιχνίδι τούμπα, καθώς ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον ήταν εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όμως, δεν κατάφερνε να δημιουργήσει ουσιαστικούς κινδύνους στην άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό δημιουργούσε κενό στα μετόπισθεν, κάτι που ήθελαν να εκμεταλλευτούν οι “κόκκινοι διάβολοι”.

Μετά το 75ο λεπτό, η Έβερτον επιχείρησε να απειλήσει συνήθως με στημένες φάσεις, όμως οι αντιδράσεις της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν υποδειγματικές.  Στο 90+5′ ο Μπρούνο Φερνάντες έβγαλε στην κόντρα, έστρωσε στα αριστερά του στον Καβάνι, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-3.

Έβερτον:

Πίκφορντ, Κόουλμαν, Χόλγκεϊτ, Κεν, Ντιν, Ντουκουρέ, Άλαν, Σίγκουρντσον (66′ Ιβόμπι), Ροντρίγκες (80′ Τοσούν), Κάλβερτ-Λιούιν, Μπερνάρντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ντε Χέα, Σο (67′ Τουανζέμπε), Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Γουάν-Μπιζάκα, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Μάτα (82′ Πογκμπά), Μαρσιάλ (82′ Καβάνι)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments