Αθλητισμός

Λοβέρα Ολυμπιακός: Συζήτηση για να πάει στη Βάσκο

Λοβέρα Ολυμπιακός: Συζήτηση για να πάει στη Βάσκο
Λοβέρα Ολυμπιακός: Φαίνεται πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα με τη μορφή δανεισμού φαίνεται πως έκανε η Βάσκο Ντα Γκάμα του Ρικάρντο Σα Πίντο και του Λέο Μάτος, με την ελληνική ομάδα να είναι σε επαφές για τον Αργεντινό επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία.

Αυτό είναι εξάλλου, κάτι που αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της μακρινής χώρας καθώς φιλοξενούν δήλωση του Χόρχε Μπαλμπίς, ενός εκ των ατζέντηδων του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. «Περιμένουμε να τα βρουν οι δύο ομάδες. Ο παίκτης θέλει να παίξει στην Βάσκο. Αλλά δεν είναι εύκολο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπαλμπίς για την πρόταση που έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός από τη Βάσκο για δανεισμό του 21χρονου άσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και οι «ερυθρόλευκοι» είναι θετικοί στο να τον δώσουν, με το «ΟΚ» να δίνεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, μιας και μετά την έλευση του Τιάγκο Σίλβα, που μπορεί να παίξει ως δεκάρι, οι επιλογές είναι πολλές. Όπως εικάζεται, ένας από τους λόγους που γίνεται συζήτηση και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Μάξι Λοβέρα, είναι για να «ψηθεί» στη Βάσκο καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρησιμοποιούσε και στα άκρα αλλά κι εκεί δύσκολα θα πάρει πολλά ματς φέτος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στη βραζιλιάνικη ομάδα προπονητής είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο ο οποίος έχει περάσει από την Ελλάδα και λίγο πριν συμφωνήσει με τη Βάσκο, είχε επαφές με τον Παναθηναϊκό για να αναλάβει τον πάγκο του. Μάλιστα, πρόσφατα η Βάσκο απέκτησε τον Λέο Μάτος από τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας να έχει το βλέμμα της προς τη χώρα μας, με το μεταγραφικό «παράθυρο» στη Βραζιλία, σε ό,τι αφορά παίκτες εκτός της χώρας, να κλείνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Aπό το 2019 ο Λοβέρα στον Ολυμπιακό

Ο Λοβέρα εντάχθηκε στη Ροσάριο Σεντράλ για την Πριμέρα Ντιβισιόν Αργεντινής 2016, κάνοντας το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 2 Μαΐου 2016, κατά τη διάρκεια μίας ήττας εναντίον της Χιμνάσια ντε Λα Πλάτα. Έκανε ακόμη μία εμφάνιση το 2016, εναντίον της Κίλμες στις 15 Μαΐου. Στον πρώτο του αγώνα τη σεζόν 2016 – 2017, το Δεκέμβριο, ο Λοβέρα σημείωσε το πρώτο γκολ της σταδιοδρομίας του, σε μία ήττα εναντίον της Λανούς. Ολοκλήρωσε εκείνη τη σεζόν με 2 γκολ σε 16 αγώνες. Στις 31 Αυγούστου 2019, μετά από 3 γκολ σε 69 αγώνες, ο Λοβέρα μετακινήθηκε από τη Ροσάριο Σεντράλ στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments