Αθλητισμός

Αντριάν Περέιρα: Προβληματισμένοι με τον Νορβηγό στον ΠΑΟΚ

Αντριάν Περέιρα: Προβληματισμένοι με τον Νορβηγό στον ΠΑΟΚ
Αντριάν Περέιρα: Ερωτηματικά αφήνουν οι εμφανίσεις του 21χρονου με τη φανέλα του «δικέφαλου του Βορρά».

Διχάζουν οι εμφανίσεις του Αντριάν Περέιρα με τον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα επικρατεί προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι. Την ίδια ώρα υπάρχουν ερωτηματικά για το ποιος θα αναλάβει την αριστερή πλευρά της άμυνας με τον Γιαννούλη να βρίσκεται στα πιτς.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής η επιλογή του Αντριάν Περέιρα, και μάλιστα με σχεδόν 1 εκατομμύριο transfer fee, αποδεικνύεται ανεπαρκής. Ο 21χρονος Νορβηγός μπακ ήρθε για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ και μέχρι στιγμής έχει «ιδρώσει» μόνο στον αγώνα με τον Βόλο ενώ έχει μείνει και εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τους αγώνες στο Europa League. Ο βαθμός ετοιμότητάς του είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με εκείνον που υπήρχε στο μυαλό του Ρέμπε για να διαδεχόταν άμεσα τον Γιαννούλη σε περίπτωση πώλησής του.

Τελικά ο Γιαννούλης δεν πωλήθηκε ωστόσο, για τον επόμενο μήνα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού και άπαντες αναρωτιούνται ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του. Τα ρεπορτάζ θέλουν ο εκλεκτός να είναι ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δείχνει να εμπιστεύεται περισσότερο αυτόν, αντί του Περέιρα ή του Άνχελ Κρέσπο. Μάλιστα ο Νορβηγός έμεινε εκτός αποστολής από την σημερινή (8/9) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον νυν τεχνικό του Δικεφάλου να του στέλνει ένα ακόμα μήνυμα πως πρέπει να δουλέψει περισσότερο στις προπονήσεις.

Ο Λευτέρης Λύρατζης από την μεριά του δείχνει να μπορεί να αναλάβει αυτό το βάρος. Μέχρι τα 12 του χρόνια αγωνιζόταν στις ομάδες υποδομής του Κεραυνού Κρηνίδων. Το 2012 ο παίκτης είχε ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων πάνω του. Σχεδόν ταυτόχρονα η οικογένειά του δέχτηκε προτάσεις τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από την αγγλική Άρσεναλ, η οποία θα κάλυπτε και την μετακόμιση όλης της οικογένειας στο Λονδίνο.

Ο παίκτης αποκτήθηκε τελικά από τον ΠΑΟΚ, που με μια αξιόλογη πρόταση κατάφερε να αποσπάσει την συγκατάβαση της πλευράς του παίκτη και του συλλόγου. Στον “ασπρόμαυρους” πέρασε διαδοχικά από τα τμήματα υποδομής, ενώ με την Κ20 ανακηρύχθηκε πρωταθλητής. Τη σεζόν 2017-2018 συμπλήρωσε 24 συμμετοχές, πετυχαίνοντας μάλιστα και 9 τέρματα από τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ τη σεζόν 2018-2019 πραγματοποίησε άλλες 26 συμμετοχές και πέτυχε 2 τέρματα. Ο Λύρατζης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ στις 20 Δεκεμβρίου 2018 στον αγώνα Κυπέλλου Αήττητου Σπάτων – ΠΑΟΚ (0-6).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments