Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Ατρόμητος: Σκληρή δουλειά περιμένει τους παίκτες μετά την ήττα

Παναθηναϊκός Ατρόμητος: Σκληρή δουλειά περιμένει τους παίκτες μετά την ήττα
Παναθηναϊκός Ατρόμητος: Ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να προετοιμάσει καταλλήλως τους παίκτες.

Το σερί δύο νικών του Παναθηναϊκού σταμάτησε το βράδυ του Σαββάτου (7 Νοεμβρίου) από τον πολύ καλό Ατρόμητο, ο οποίος όχι μόνο «εγκλώβισε» τους «πράσινους» με την εξαιρετική αμυντική τακτική του, αλλά στο τέλος τους έριξε κι ένα… νοκ – άουτ «χτύπημα» με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου (στο 88ο λεπτό), σε σημείο που δεν μπορούσαν πλέον να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, φεύγοντας με ένα μεγάλο «διπλό» από το ΟΑΚΑ (1-0), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από αυτή την εμφάνιση λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έκανε τεράστιο πισωγύρισμα με την ήττα που γνώρισε από τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» όχι απλώς δεν κατάφεραν να πάρουν την τρίτη σερί νίκη τους, αλλά έχασαν και από μια ακόμη ομάδα- μετά τον Άρη- με την οποία έχουν θεωρητικά τον ίδιο στόχο. Η εικόνα της ομάδας ήταν κακή, δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες και δεχόμενη για μια ακόμη φορά γκολ στα τελευταία λεπτά.

Τα προβλήματα στην ομάδα φαίνεται λοιπόν, πως είναι πολλά και θα προσπαθήσει να τα λύσει ο Λάζλο Μπόλονι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το sport-fm, η διακοπή αυτή δίνει στον Ρουμάνο τεχνικό τη δυνατότητα να δουλέψει με τους παίκτες του σε κομμάτια τακτικής, αλλά και φυσικής κατάστασης, όπου είναι αναγκαία η βελτίωση. Η έλλειψη αγωνιστικής χημείας είναι εμφανής, όπως και η απουσία τρεξιμάτων, αντοχής και έντασης.

Ο 67χρονος προπονητής ήλπιζε πως με το 3/3 θα μπορούσε να πάει με μεγαλύτερη ηρεμία στη διακοπή, αλλά πλέον έχει να αντιμετωπίσει και το βαρύ κλίμα από τη νέα ήττα. Ο Παναθηναϊκός απαιτείται μετά τη διακοπή να εμφανιστεί αλλαγμένο αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση στα playoffs και την Ευρώπη. Άλλωστε το πρόγραμμα πλέον είναι… Γολγοθάς, καθώς μετά τη διακοπή έχει να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων εκτός έδρας Ολυμπιακό (21 Νοεμβρίου), ΑΕΚ (6 Δεκεμβρίου) και ΠΑΟΚ (20 Δεκεμβρίου).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments