Διεθνή

Melania Trump: Μετράει ημέρες για το διαζύγιο από τον Donald Trump;

Melania Trump: Μετράει ημέρες για το διαζύγιο από τον Donald Trump;
Melania Trump: Οι φήμες λένε ότι την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο θα επισκιάσει ο χωρισμός της

Η Μελάνια δέχεται το φιλί του Τραμπ με ένα σφιχτό χαμόγελο που δεν φτάνει στα μάτια της. Η Μελάνια φωτογραφίζεται τα Χριστούγεννα στον στολισμένο Λευκό Οίκο και παγώνουν μέχρι και οι κάμερες των φωτογράφων. Η Μελάνια επισκέπτεται παιδιά μεταναστών που έχουν χωριστεί από τις οικογένειες τους φορώντας ένα παρκά που φέρει πάνω του το σλόγκαν «Πραγματικά δεν δίνω δεκάρα, εσύ;». Σήμερα όλοι θα έδιναν ότι είχαν και δεν είχαν για να μάθουν αν η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ετοιμάζεται να αφήσει σύξυλο τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο, που δεν θέλουν να βλέπουν πλέον ζωγραφιστό ούτε τα στελέχη του κόμματος του.

Οι φήμες εξάλλου ότι η σχέση τους έχει τελειώσει εδώ και καιρό έχουν αποκτήσει υπόσταση από τα σχόλια φίλων και εχθρών σε τηλεοπτικές εκπομπές ή και σε βιβλία που κυκλοφόρησαν, ενώ είναι αναρρίθμητες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν εκείνη να αποφεύγει το χέρι εκείνου στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ποιος δεν θυμάται άλλωστε ότι το 2016 όταν ο Τραμπ πέτυχε τη νίκη που δεν περίμενε κανείς, ούτε καν η Μελάνια, η μετέπειτα Πρώτη Κυρία έβαλε τα κλάματα, για τις αλλαγές που θα έφερνε αυτή η εξέλιξη στη ζωή της, όπως την είχε δρομολογήσει μέχρι τότε, δηλαδή να ζουν σε ξεχωριστά σπίτια.

Το μεγάλο ερώτημα

Κι ενώ ουδείς αμφισβητεί ότι τα φώτα πλέον θα μονοπωλήσουν ο νέος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η καθηγήτρια σύζυγος του Τζιλ, είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι η Μελάνια θα κλέψει τμήμα της διεθνούς προσοχής μέχρι να απαντηθεί το μεγάλο ερώτημα: θα αφήσει επιτέλους τον Τραμπ να να τα βγάλει πέρα μόνος του με τα 400 εκατομμύρια δολάρια προσωπικό χρέος που πρέπει να αποπληρώσει μέσα στα επόμενα χρόνια; Η απάντηση δεν πρόκειται να έρθει από το στόμα της αλλά μέσω της σιωπής της που τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποδείχτηκε ότι είναι και η μεγάλη της δύναμη.

Όπως έγραφε πρόσφατα σε σχετικό άρθρο του το περιοδικό New Statesman το να χαρακτηρίσει κάποιος τη Μελάνια απλά ένα μέτριο μοντέλο είναι αφελές, καθώς αγνοεί δύο πολύ σημαντικά στοιχεία: 1) ότι πρόκειται για μια μοναχική μετανάστη από την ανατολική Ευρώπη που κατάφερε να γίνει η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών και 2) ότι κατάφερε να είναι η μακροβιότερη σχέση του εκκεντρικού και δύσκολου Ντόναλντ Τραμπ. Στην ιστορία έχει περάσει άλλωστε η δήλωση του απερχόμενου προέδρου ότι ότι δεν την έχει ακούσει ποτέ να αερίζεται. Η ίδια πάντως έχει απαντήσει γι’ αυτό και για όσα την κατηγορούν ότι «δεν είμαι ντροπαλή, δεν είμαι συγκρατημένη, ξέρω τι θέλω και πως να το κατακτώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments