Lifestyle

Ιωάννα Κιοσέ: Μαζί της δεν έχουμε πρόβλημα στην καραντίνα

Ιωάννα Κιοσέ: Μαζί της δεν έχουμε πρόβλημα στην καραντίνα
Ιωάννα Κιοσέ: Η μελαχρινή Κυκλαδίτισσα κάνει θραύση στο Instagram και στις καρδιές των ανδρών θαυμαστών της.

Ιωάννα Κιοσέ: Όποιος δεν ακολουθεί την Ιωάννα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης απλά χάνει! Η μελαχρινή κούκλα έχει δημιουργήσει τον μύθο μιας εκ των πιο όμορφων παρουσιών στο ελληνικό Instagram. Ξέρει πως με τις φωτογραφίες της τόσο σε Instagram όσο και σε Facebook – χρησιμοποιεί και τα δύο στον υπερθετικό βαθμό – προκαλεί εγκεφαλικά, μιας οι εικόνες που ανεβάζει είναι επικεντρωμένες στο θεσπέσιο κορμί της.

Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε! Στα εντυπωσιακά της οπίσθια ή στο – πιο ιδανικό δε γίνεται – μπούστο της; Η Ιωάννα ξέρει πως διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα στη χώρα και για καλή μας τύχη φροντίζει τόσο να το διατηρεί σε κορυφαίο επίπεδο, όσο και να το παρουσιάζει στους ακολούθους της.

Τα τελευταία χρόνια η εκρηκτική μελαχρινή αναστατώνει τη νυχτερινή Αθήνα καθώς εργάζεται ως barwoman έχοντας περάσει από τις μπάρες των πιο φημισμένων κέντρων διασκέδασης της πρωτεύουσας. Χιλιάδες είναι οι θαμώνες που τα επισκέπτονται μονάχα για εκείνη, με την ίδια να τους αποζημιώνει ανεβάζοντας η θερμοκρασία στα ύψη με το ντύσιμό της.

Στο προσωπικό της Instagram οι αριθμοί της εντυπωσιάζουν καθώς έχει φθάσει να την ακολουθούν δεκάδες χιλιάδες άνδρες οι οποίοι περιμένουν κάθε φορά το επόμενο κλικ της. Αυτό που την χαρακτηρίζει μάλιστα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είναι η εμμονή της στο καλοκαίρι. Το αναπολεί και το περιμένει πως και πως…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments