Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 42: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/11 – Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 42: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 10/11 – Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 42: Ο Τόλλιας βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά απ’ την προτροπή του Αλέξη ν’ ανασκευάσει την κατάθεση του.

Η επίσκεψη του Δούκα στον συνεταιρισμό και η πρώτη του συνάντηση με τον Μιλτιάδη ύστερα από 6 χρόνια θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα σπίτια των Σεβαστών. Η Ασημίνα πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του. Ο Τόλλιας βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά απ’ την προτροπή του Αλέξη ν’ ανασκευάσει την κατάθεση του.

Προκειμένου ν’ αποφύγουν την δίκη ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σ’ εφαρμογή μια άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον… Προκόπη! Ο Τάκης και η Δρόσω ακολουθούν τις λάθος επιλογές που θα τους οδηγήσουν και τους δυο σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη με το αντικλείδι που βρήκε στα πράγματα της, εκτός κι αν την συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Θα καταφέρει η Ελένη να αποφύγει αυτήν την ανίερη συμμαχία;

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments