Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος Μπερτομέου: Τον «δουλεύει» κανονικά στο Instagram

Γιαννακόπουλος Μπερτομέου: Τον «δουλεύει» κανονικά στο Instagram
Γιαννακόπουλος Μπερτομέου: Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν αφήνει σε «χλωρό κλαρί» τον επικεφαλής της Euroleague.

Είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει σε μεγάλη υπόληψη τον Τζόρντι Μπερτομέου και αυτή τη φορά το έδειξε με μία ανάρτηση στο Instagram. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού δημοσίευσε ένα νέο story κατά της Ευρωλίγκα σε σχέση με την κρίση που περνάει η διοργάνωση που ηγείται ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο «DPG» ανέβασε ένα story, στο οποίο ειρωνεύεται τον Μπερτομέου για την παρατεταμένη κρίση, την οποία αδυνατεί ως γνωστόν να ξεπεράσει και αναγκάζεται σε παράλογες ενέργειες εν μέσω πανδημίας. Τις τελευταίες μέρες ο Τζόρντι έχασε το στήριγμά του, τον Νο2 της διοργάνωσης, Έντουαρντ Σκοτ από το πλευρό του. Ο Σκοτ βλέποντας πως η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, την… έκανε.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συγκεκριμένα έγραψε: «Η Ευρωλίγκα περνάει κρίση και αυτή τη δύσκολη στιγμή πρέπει να συμπαρασταθούμε όλοι στον Τζόρντι. Τζόρντι, σε σένα πιστεύουμε. I feel devotion!»

Δείτε το story του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Θυμίζουμε ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος είχε αναφερθεί την κατάσταση στην Euroleague και στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει το καλοκαιρι όταν και αποχώρησε από την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ανάμεσα σε άλλα είχε πει:

«Η συγκεκριμένη διοργάνωση, με αποκλειστική ευθύνη του κυρίου Μπερτομέου έχει φτάσει στο σημείο «μηδέν». Κι αυτό πλέον το αντιλαμβάνονται όλοι. Το γεγονός ότι μόνο ο κακός Παναθηναϊκός και ο κακός Γιαννακόπουλος το φωνάζει δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Ποιος να φωνάξει άλλωστε;

Ομάδες που ζουν από το κράτος τους, ομάδες που παίρνουν θαλασσοδάνεια από κρατικές τράπεζες ή αυτές που τους αρκεί το 2% από το μπάτζετ των ποδοσφαιρικών τους ομάδων! Financial Fair Play σου λέει μετά ο Ζόρντι και κουνάει το δάχτυλο… Είναι να γελάει κανείς…

Οι ομάδες δεν γνωρίζουν πόσα είναι και που πάνε τα χρήματα από τις χορηγίες αλλά και από όλες τις άλλες πηγές εσόδων της. Μαθαίνουν κάθε χρόνο μόλις 15 μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης πόσα χρήματα θα πάρουν, χωρίς να ξέρουν από πού και γιατί τόσα;

Και για όσους πουν ότι «τώρα τα θυμήθηκες Γιαννακόπουλε;» να υπενθυμίσω ότι το 2002 απειλήσαμε να μην κατέβουμε στον τελικό γιατί ο Μπερτομέου δεν μας έλεγε τα ποσά. Ενώ από το 2009 και μετά πότε ο Παύλος, πότε ο Θανάσης και πότε ο Δημήτρης ωρύονταν για το που πάνε τα έσοδα της διοργάνωσης. Θα σας πω λοιπόν εγώ το που πάνε τα έσοδα της διοργάνωσης.

Η Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι τρεις ομάδες που συντηρούν την Ευρωλίγκα. Μας το παίζει μάγκας ο Τζόρντι στο απόλυτο προτεκτοράτο του, λέγοντας ότι πήγε τη νίκη από τις 10.000 ευρώ στις 37.500…

Θέλετε να μάθετε από που είναι τα λεφτά του περίφημου pool; Από το τηλεοπτικό συμβόλαιο των τριών το 52% το λαμβάνουν οι ομάδες και το υπόλοιπο 48%, ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια είναι το ποσό που μοιράζονται οι ομάδες για τις νίκες. Εμείς, συντηρούμε την Euroleague!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments