Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Τα κενά που εντοπίζει στην ομάδα

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Τα κενά που εντοπίζει στην ομάδα
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ο Ρουμάνος τεχνικός θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας.

Το «σοκ» που υπέστη ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (7 Νοεμβρίου) επί του Ατρόμητου ο οποίος επικράτησε με 0-1, έχει «ρίξει» το τιμ που πρέπει να ανασυνταχθεί και να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί για το μεγάλο ματς της 21ης Νοεμβρίου εναντίον του Ολυμπιακού στις 19:30.

Όπως έχει αναφερθεί, ο Ρουμάνος τεχνικός θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που εντοπίζει στο «τριφύλλι» έχοντας καταφέρει σταδιακά να μάθει καλύτερα την ομάδα του, τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη «Live Sport», εκ πρώτης όψεως ο Λάζλο Μπόλονι έχει διαπιστώσει έλλειψη λύσεων στη μεσαία γραμμή και αν δεν βοηθήσουν οι Αγιούμπ και Βιγιαφάνες, τότε αναμένεται να ζητήσει ενίσχυση για να βγει η χρονιά.

Επιπλέον, ο έμπειρος τεχνικός έχει σχολιάσει ότι λείπει ένας επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Καρλίτος και Μακέντα, αλλά στην παρούσα φάση δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Το «θέμα» με τον Φεντερίκο Μακέντα

Εκτός από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, με γκολ στο 88ο λεπτό από κεφαλιά – ψαράκι του Χριστοδουλόπουλου, που «βύθισε» τον Παναθηναϊκό ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός έχει να διαχειριστεί και το «θέμα» που προέκυψε, μετά την «αντίδραση» του Φεντερίκο Μακέντα τη στιγμή της αντικατάστασής του στο 61ο λεπτό από τον Αργύρη Καμπετσή.

Με έντονη ενόχληση στο πρόσωπό του, ο Ιταλός κινήθηκε με πολύ αργές κινήσεις προς το σημείο της αλλαγής (ενώ ο Παναθηναϊκός βιαζόταν για να βρει γκολ), μουρμουρούσε για την απόφαση του προπονητικού τιμ, δεν έκανε καν κίνηση προς τον Λάζλο Μπόλονι για να του δώσει το χέρι και πριν βάλει τη φόρμα, εκσφενδόνισε με νεύρα ένα μπουκαλάκι νερό που του έφεραν οι φροντιστές, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ. Σίγουρα μια… τραβηγμένη αντίδραση που «χτύπησε» πολύ άσχημα από τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος δείχνει να είναι μονίμως στην… τσίτα το τελευταίο διάστημα, τη στιγμή που θα έπρεπε πρώτος να δίνει το σωστό παράδειγμα προς όλους.

Από την άλλη, ο Λάζλο Μπόλονι δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα στα αποδυτήρια, ούτε δείχνει να έχει διάθεση για να τιμωρήσει τον Μακέντα. Επίσης, δεν υπάρχει εισήγηση προς τη διοίκηση για επιβολή προστίμου, ασχέτως εάν υπάρξει κάποια κίνηση από πλευράς διοίκησης για μία μικρή χρηματική ποινή, βάσει του εσωτερικού κανονισμού. Άλλωστε, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να «τελειώσει» άμεσα το θέμα και σκόπευε να το κάνει μόνος του στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (10 Νοεμβρίου) καθώς οι «πράσινοι» έχουν διήμερο ρεπό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments