Lifestyle

Αλέξανδρος Ωνάσης Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού με τον γιο του εφοπλιστή

Αλέξανδρος Ωνάσης Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η σπάνια φωτογραφία της ηθοποιού με τον γιο του εφοπλιστή
Αλέξανδρος Ωνάσης Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί. Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς», έχει διηγηθεί η ηθοποιός για τη γνωριμία της με τον νεαρό γιο του Ωνάση.

Μια σπάνια φωτογραφία με τη «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρο Ωνάση, τη δεκαετία του 1960 σε νυχτερινό κέντρο της εποχής εκείνης, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Eλενα Μακρή.

Πρόκειται για ένα από τα πιο vintage προφίλ στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που δημοσιεύει φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων Ελλήνων σταρ. Στην εν λόγω ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη μικρό κορίτσι να κάθεται δίπλα στον Αλέξανδρο Ωνάση, επίσης σε πολύ νεαρή ηλικία ενώ στην ανάρτηση διαβάζουμε την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία.

«Ο Αλέξανδρος ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί. Θυμάμαι τότε ερχόταν ο πατέρας του στο μαγαζί συνεχώς. Ο Αλέξανδρος τότε ήταν μαθητής», έχει διηγηθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη γνωριμία της με τον νεαρό γιο του Ωνάση με τον οποίο είχε φλερτ, σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις της διαχρονικής σταρ.

«Είχε έρθει λοιπόν, ένα βράδυ με τον κολλητό του τον Βερνίκο στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν εγώ, στην Πεταλούδα, στην πλατεία Αμερικής. Βγήκα τραγούδησα και ο νεαρός Ωνάσης δεν σταματούσε να ανοίγει σαμπάνιες και να πετάει λουλούδια. Όταν τέλειωσα το σόου, με παίρνει αγκαλιά. Και άρχισε να μου μιλάει, ώρες ολόκληρες. Από την επομένη ο Αλέξανδρος ερχόταν στο σπίτι μου με σοφέρ με έπαιρνε και πηγαίναμε για ψάρι στου Αντωνόπουλου».

Όταν ο Αλέξανδρος Ωνάσης ερωτεύτηκε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου έλεγε για τα παιδικά του χρόνια, για την Κάλλας και ότι δεν την χώνευε αλλά και τα δάκρυα που έτρεχαν από τα ματάκια του συχνά πυκνά για τη μάνα του, τότε που είχε χωρίσει με τον πατέρα του. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα άβγαλτο παιδί γεμάτο συναισθήματα. Νεανικά συναισθήματα. Όταν πήγε να με φιλήσει πρώτη φορά έτρεμε», καταλήγει η ανάρτηση.

Να θυμίσουμε πως η αγαπημένη ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε μιλήσει για τον Αλέξανδρο Ωνάση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. «Ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, ο Αλέξανδρος, μου έστελνε γραμματάκια και μου έγραφε το εξής: Καμία δεν είναι σαν κι εσένα. Ειδωθήκαμε μερικές φορές αλλά εντάξει, ήταν μικρό παιδί. Δεν προχώρησα».

Ο θανάσιμος τραυματισμός του Αλέξανδρου Ωνάση

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 1948 και ήταν γιος του εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση και της Τίνας Λιβανού. Είχε αναλάβει τη γενική διεύθυνση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας». Τραυματίστηκε θανάσιμα σε αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη αμέσως μετά την απογείωση μέσα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού (Αθήνα) και που πιθανολογήθηκε ως εγκληματική πράξη.

Παραμένοντας «κλινικά νεκρός», ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα του, Αριστοτέλη Ωνάση, οι γιατροί αφαίρεσαν στις 23 Ιανουαρίου του 1973 τη μηχανική υποστήριξη με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του. Ετάφη στον Σκορπιό, όπου αργότερα ετάφη και ο πατέρας του Αριστοτέλης, καθώς και η αδερφή του Χριστίνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments