Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ – Πάει για στόπερ ο Ολυμπιακός

Ρούμπεν Σεμέδο: Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ – Πάει για στόπερ ο Ολυμπιακός
Ρούμπεν Σεμέδο: Το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού για τον ποδοσφαιριστή του Πειραιά δεν λέει να κοπάσει και ο Ολυμπιακός με την σωστή προσφορά μπορεί να πει το ναι.

Το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο δεν έχει σταματήσει από ομάδες του εξωτερικού παρά το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό έως το 2024. Ωστόσο σε κάποια καλή πρόταση ο Πειραιάς δεν θα πει όχι, και γι αυτό ψάχνει να ενισχύσει την άμυνά του. Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο ακούγεται για την Λίβερπουλ, κάτι που αν ευσταθεί σημαίνει ότι ο Πορτογάλος θα μετακομίσει στην Αγγλία.

Η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ψηλά στη λίστα της τον Σεμέδο και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να του κλείσει την πόρτα σε μια τέτοια ευκαιρία, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά. Κάτι που είχε κάνει και στην περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα.

Μια τέτοια εξέλιξη προσπαθούν να προλάβουν οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με το sdna.gr που αναζητούν στην αγορά έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, αν τελικά ο Σεμέδο μετακομίσει στην πρωταθλήτρια Αγγλίας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κινηθεί τον Ιανουάριο για στόπερ ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον Σεμέδο. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Στο στόχαστρο του Πειραιά ο Αμντούλ Ουές

Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και τη γρήγορη προσαρμογή του στην κρητική ομάδα. Είναι από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες τόσο με τις εμφανίσεις τους όσο και με τη γρήγορη προσαρμογή του στη Super League. Ο λόγος γίνεται για τον Αμντούλ Ουές που στο φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦΗ τον έχει καθιερώσει ως βασικό στο δεξί άκρο της άμυνάς του. Ο 22χρονος είχε παίξει και στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο όπου φαίνεται ότι μπήκε στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ έχει καταγωγή από τη Συρία, και το όνομά του έχει κυκλωθεί από τους Πειραιώτες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το sportime.gr.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα τον έχει σε στενή παρακολούθηση και αναλόγως με την εξέλιξή του θα κινηθούν και οι «ερυθρόλευκοι». Αυτή τη στιγμή, πάντως, είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες από το πρωτάθλημα της Super League 1. Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός κοιτάει παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι να τονίζουν συνεχώς το ελληνικό στοιχείο της ομάδας και ο Ουές μέχρι τώρα δείχνει να έχει τα φόντα να απασχολήσει και πιο σοβαρά την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments