Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια – Νέλσον Ολιβέιρα: Τους θέλει στην “Αγιά Σοφιά” η ΑΕΚ

Μάρκο Λιβάγια – Νέλσον Ολιβέιρα: Τους θέλει στην “Αγιά Σοφιά” η ΑΕΚ
Μάρκο Λιβάγια - Νέλσον Ολιβέιρα: Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τους δυο ποδοσφαιριστές για τα επόμενο χρόνια.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με συγκεκριμένη οικονομική πολιτική. Αυτό δεν εμπόδισε το αφεντικό της ομάδας να κάνει ορισμένες υπερβάσεις στα χρήματα που προσφέρει για συμβόλαια. Δυο από αυτές τις περιπτώσεις είναι οι Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα. Άλλωστε είναι οι δυο παίκτες με τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2021 και η ΑΕΚ θέλει να τους κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο ρόστερ της.

Στην αρχή της χρονιάς οι άνθρωποι της Ένωσης οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν κουβέντα με τους δυο παίκτες. Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, αλλά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές δείχνουν θετικές για να συνεχιστεί η συνεργασίας του. Η ΑΕΚ θα μπει στο γήπεδο της την επόμενη χρονιά και θα ήθελε να έχει τους δυο διεθνείς επιθετικούς στην “Αγιά Σοφιά”. Ωστόσο κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Νέα κουβέντα με Λιβάγια – Ολιβέιρα

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Μάρκο Λιβάγια, η ΑΕΚ έχει ήδη διαμηνύσει στον ατζέντη του να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις, όπως αναφέρει η “Live Sport”. Άλλωστε έχει ήδη υπάρξει μία προεργασία, όπου βέβαια είχε διαφανεί σημαντική διαφορά οικονομικά και θα πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του ο παίκτης για να γίνει το deal. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ένα ρεπορτάζ άλλης εφημερίδας έλεγε ότι οι δυο πλευρές έχουν έρθει πιο κοντά σε συμφωνία.

Για τον Νέλσον Ολιβέιρα, επίσης υπάρχει πρόθεση παραμονής του από την ΑΕΚ, κάτι που μεταφέρθηκε προ ημερών στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, έπειτα από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να καθίσουν στο τραπέζι για να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Πορτογάλο, ο οποίος επίσης εμφανίζεται θετικός, μένει να φανεί όμως αν μπορεί να βρεθεί και η “χρυσή τομή” στο οικονομικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν μια ομάδα από το εξωτερικό να είναι πρόθυμη να κάνει πρόταση αγοράς. Ωστόσο αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την πλευρά της ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments