Video

Ελίφ επεισόδιο 716: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 16/11 – Η Ρεϊχάν και ο Κερέμ μιλούν για το ατύχημα

Ελίφ επεισόδιο 716: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 16/11 – Η Ρεϊχάν και ο Κερέμ μιλούν για το ατύχημα
Ελίφ επεισόδιο 716: Η Ρεϊχάν νιώθει πολύ καλύτερα, τόσο που κατά κάποιο τρόπο καταφέρνει να τσακωθεί με τον Κερέμ.

Η Ρεϊχάν ανοίγει τα μάτια της ενώ η Ελίφ κατηγορεί τον εαυτό της για το ατύχημα. Η Ρεϊχαν προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Κερέμ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενοι επειδή η Ρεϊχάν ανέκτησε τις αισθήσεις της. Ο Εμιρχάν και η Ιντζί πάνε για πρώτη φορά σχολείο. Ο Εμιρχάν λέει στη μητέρα του πως όταν μεγαλώσει θα γίνει μηχανικός και θα τη φροντίζει εκείνος. Η Λεμάν αντιδρά στην πιθανότητα μιας σχέσης ανάμεσα στον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ. Είναι θυμωμένη επειδή ο γιος της βλέπει μια χήρα. Ο Σαφάκ εκνευρίζεται με τα υπονοούμενα της μητέρας του και της θυμίζει πως και εκείνη είναι χήρα.

Η Ρεϊχάν νιώθει πολύ καλύτερα, τόσο που κατά κάποιο τρόπο καταφέρνει να τσακωθεί με τον Κερέμ. Η Ελίφ της λέει πως ο Κερέμ ήταν πολύ ανήσυχος για την κατάστασή της και έμεινε ξύπνιος όλη τη νύχτα. Η Ελίφ προσπαθεί να πει στη Ρεϊχάν πως ο Κερέμ έδωσε αίμα για να σωθεί η ζωή της αλλά ο Κερέμ της κάνει νόημα να μην πει τίποτα. Η Γιλντίζ καλεί τον Κερέμ για να μάθει πώς είναι η Ρεϊχάν και ο Κερέμ της δίνει τα ευχάριστα νέα. Ο Κερέμ ζητάει τη γνώμη της Γιλντίζ για το αν πρέπει να ειδοποιήσουν την οικογένεια της Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ του λέει πως η κοπέλα αντιμετωπίζει προβλήματα με την οικογένειά της. Ο Κερέμ αποφασίζει να ζητήσει τη γνώμη της Ρεϊχάν και να κάνει ό,τι του πει.

Η Χουμεϊρά ξυπνάει νωρίς και λέει στον Ταρίκ να ετοιμαστεί γρήγορα. Εκείνος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και η Χουμεϊρά του υπενθυμίζει πως έχουν ραντεβού με τον γιατρό για την απόκτηση παιδιού. Ο Ταρίκ στην πραγματικότητα θυμάται το ραντεβού αλλά δεν θέλει να πάει. Λέει στη Χουμεϊρά πως ίσως στενοχωρηθεί αν ο γιατρός πει πάλι κάτι αρνητικό. Αυτός όμως δεν είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θέλει ο Ταρίκ να δει τον γιατρό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που κρύβει. Ο Σαφάκ τρώει πρωινό έξω και η Ζουλιντέ περνάει με τον Εμιρχάν για να πάνε στο σχολείο.

Ο Σαφάκ τους καλεί να του κάνουν παρέα. Ο Ταρίκ μαθαίνει πως η Ελίφ πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο και τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να της πει να πάει και να την πάρει αλλά το τηλέφωνό της είναι κλειστό και της αφήνει μήνυμα. Η Ελίφ, η Ρεϊχάν και ο Κερέμ παίζουν ένα παιχνίδι με λέξεις όταν έρχεται η νοσοκόμα και φέρνει λουλούδια. Ο Κερέμ πιστεύει πως είναι από τον Τολγκά και τα βγάζει έξω θυμωμένος αλλά καταλαβαίνει πως τα έχει στείλει η μητέρα του και τα αφήνει τελικά στο δωμάτιο. Η Τουλάι πηγαίνει την Ιντζί στο σχολείο. Ο Βεϊσέλ μένει στο μαγαζί και χαίρεται που η μικρή ξεκινάει σχολείο.

Η Βιλντάν ξυπνάει και ανοίγει το τηλέφωνο της και ακούει το μήνυμα του Ταρίκ. Πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο να πάρει την Ελίφ. Ενώ η Ρεϊχάν και ο Κερέμ μιλάνε για το ατύχημα και πως συνέβη, η Ελίφ θυμάται τη στιγμή που ο Ταρίκ την απείλησε στο νοσοκομείο. Είναι σίγουρη πως ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό της Ρεϊχάν. Φοβάται όμως πολύ τον Ταρίκ και δεν μπορεί να μιλήσει. Η Ρεϊχάν θέλει να γίνει γρήγορα καλά και να γυρίσει σπίτι. Η Ελίφ της λέει πως εύχεται να μην έπρεπε να γυρίσουν πίσω. Ο Κερέμ και η Ρεϊχάν δεν καταλαβαίνουν γιατί το λέει αυτό αλλά πριν προλάβουν να τη ρωτήσουν, έρχεται η νοσοκόμα για να περιποιηθεί τα τραύματα της Ρεϊχάν.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments