Αθλητισμός

Ομάρ Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Χτύπησε ο Μαροκινός – “Πονοκέφαλος” για Γκαρσία

Ομάρ Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Χτύπησε ο Μαροκινός – “Πονοκέφαλος” για Γκαρσία
Ομάρ Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Ο έμπειρος χαφ χτύπησε στην προπόνηση και βάζει φωτιά στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να συνεχιστεί το νικηφόρο του σερί κόντρα σε μια αξιόμαχη ομάδα. Ωστόσο ο Ουρουγουανός τεχνικός ενδέχεται να πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του εξαιτίας του Ομάρ Ελ Καντουρί. Συγκεκριμένα ο έμπειρος χαφ χτύπησε στη χθεσινή προπόνηση και αποχώρησε με ενοχλήσεις από τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί ξανά τις επόμενες ημέρες, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη συμμετοχή του στην προσεχή αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες. Αν ο Μαροκινός χαφ δεν καταφέρει να δώσει το «παρών», τότε υπάρχουν ως διαθέσιμες επιλογές ο Στέφαν Σβαμπ, ο Νίνα Νινούα, ο Άντερσον Εσίτι και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον Ουρουγουανό να επιστρέφει στο 4-2-3-1 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Το δίλημμα για το αριστερό άκρο

Με τον Δημήτρη Γιαννούλη εκτός μάχης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Βιεϊρίνια και ο Περέιρα είναι οι δύο καθαρές λύσεις, μόνο που στην περίπτωση του Πορτογάλου τίθεται θέμα διαχείρισης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εχει επιστρέψει δυναμικά στις προπονήσεις, ωστόσο, προέρχεται από από απουσία τεσσάρων μηνών από την αγωνιστική δράση και αυτό είναι ένα στοιχείο που ο Γκαρσία δεν μπορεί να προσπεράσει.

Στο μυαλό του Ουρουγουανού τεχνικού είναι να υπάρξει μία σταδιακή επανένταξη του Βιεϊρίνια στα παιχνίδια προκειμένου να μην υπάρχει ο κίνδυνος ενός τραυματισμού. Την ίδια ώρα, ο Αντριαν Νίλσεν Περέιρα δουλεύει εντατικά και είναι πιθανό να μπει σε πρώτο πλάνο στο σχέδιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά, πιο καθαρά οι προθέσεις του 43χρονου τεχνικού θα φανούν από σήμερα που αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ηπειρωτικό σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός τεχνικός έχει στο μυαλό του τον ΠΑΣ σαν έναν δύσκολο αντίπαλο. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που πήρε την ισοπαλία, και κόντρα στην ΑΕΚ παρά την ήττα από τους «κιτρινόμαυρους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments