Ελλάδα

Ένταση με τα μέλη του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας

Ένταση με τα μέλη του ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνας
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας με μέλη του ΚΚΕ και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας με μέλη του ΚΚΕ και τις αστυνομικές δυνάμεις. Τα μέλη του Κομουνιστικού Κόμματος προσπάθησαν να κάνουν πορεία από τα Προπύλαια με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να απαντήσουν με χημικά. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 τραυματίες και πολλές προσαγωγές. Στο σημείο είναι και ο γ.γ. του ΚΚΕ. Μάλιστα ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε ότι «Εγινε επίθεση ενάντια σε συγκεκριμένους διαδηλωτές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας ισχυρίστηκε ότι με τον τρόπο που έδρασε η αστυνομία δεν βοηθάει καθόλου στο να μη συνωστίζεται ο κόσμος. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ένα στιγμιότυπο με τη σύλληψη ενός διαδηλωτή ο οποίος φοράει κανονικά τη μάσκα του όσο βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να απωθήσουν τον κόσμο και δεν δίστασαν να σπρώξουν και τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Ένα μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου και αρχηγό πολιτικού κόμματος.

Παρά την ένταση που σημειώθηκε τα μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ έχουν παραμείνει στο κέντρο. Ωστόσο λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι η αστυνομία έφερε στην οδό Πανεπιστημίου την “αύρα” και άρχισε να πετάει νερό με σκοπό να διαλύσει τους διαδηλωτές.

Περισσότερα σε λίγο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments