Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Θα αποφασίζει για τη λειτουργία και τις μεταγραφές της ομάδας

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Θα αποφασίζει για τη λειτουργία και τις μεταγραφές της ομάδας
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται ότι δεν θα προσλάβει γενικό αρχηγό στο «τριφύλλι».

Επικεφαλής για τη λειτουργία του Παναθηναϊκού και για τις μεταγραφές που θα ενισχύσουν το ρόστερ θα είναι ο Λάζλο Μπόλονι γιατί στον «πάγο» μπαίνει η προοπτική της πρόσληψης γενικού αρχηγού στο «τριφύλλι».

Σύμφωνα με ό,τι γράφει σήμερα η Live Sport και το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γιάννης Αλαφούζος στάθμισε τα υπέρ και τα κατά της συγκεκριμένης υπόθεσης. Και μετά από συζητήσεις που είχε με συνεργάτες του και τον Λάζλο Μπόλονι διαπίστωσε πως δύσκολα θα βρει τον «εκλεκτό» για τη συγκεκριμένη θέση.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει το απόλυτο κουμάντο στο «τριφύλλι», αποφασίζοντας για τη λειτουργία της ομάδας και για τις μεταγραφές που θα γίνουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, όόσο αφορά στο στέλεχος που θα αναλάβει τη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Ο μεγαλομέτοχος είχε κάποιες επαφές, αλλά όχι κάτι προχωρημένο με κάποια περίπτωση.

Έρχεται το «ντέρμπι αιωνίων»

Άρχισε να… σβήνει ονόματα από το απουσιολόγιό του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, ενόψει του Σαββατιάτικου (21 Νοεμβρίου) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς στην προπόνηση της Τρίτης (17 Νοεμβρίου) μέτρησε τέσσερις επιστροφές. Ειδικότερα, σε φουλ πρόγραμμα μπήκε μετά από καιρό ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ενώ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις οι Σάντσες, Σαβιέρ και την ίωση ο Αϊτόρ και προπονήθηκαν κανονικά.

Ειδικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασής του έκανε ο Αγιούμπ, ατομικό οι Μολό, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο και γυμναστήριο ο Βέλεθ. Ο τελευταίος, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, είναι κι ο παίκτης που περιμένει ο Ρουμάνος τεχνικός για το clasico, καθώς τον προορίζει για παρτενέρ του Σένκεφελντ στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας, εκτιμώντας πως ο Πούγγουρας είναι πιο πίσω από τον Ισπανό σε επίπεδο ετοιμότητας και ρυθμού.

Από την άλλη, ο Βέλεθ αναμένεται, πάντως, να «μπει» από σήμερα Τετάρτη (18 Νοεμβρίου) σε κανονικούς ρυθμούς και, εκτός απροόπτου, θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι. Να σημειωθεί πως από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments