Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Βάζει «φωτιά» με το κόκκινο φόρεμά της

Βίκυ Καγιά: Βάζει «φωτιά» με το κόκκινο φόρεμά της
Βίκυ Καγιά: Το μοντέλο ενθουσίασε τους ακολούθους της στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά, το μοντέλο και παρουσιάστρια του GNTM, είναι λάτρεις των social media και ιδιαίτερα του Instagram. Αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους, Κάρολο-Ηλία και Μπιάνκα. Παράλληλα όμως, έχει καταφέρει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα που λατρεύει τη μόδα δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο με τα πιο στιλάτα look της.

Πρόκειται για κομμάτια που ισορροπούν άψογα ανάμεσα στη διαχρονική κομψότητα και τις τάσεις του σήμερα δίνουν. Ιδέες για ντύσιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά και για πιο ξεχωριστές περιπτώσεις. Άλλωστε, πρόκειται για μια γυναίκα που μετρά 28 χρόνια πορείας στις πασαρέλες και το χώρο του μόντελινγκ.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Βίκυ Καγιά εντυπωσίασε όσους την ακολουθούν στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία με ένα απίθανο φόρεμα σε φλογερή απόχρωση δια χειρός Peter Dundas, το οποίο ήταν παράλληλα σέξι και κομψό. Μάλιστα, μια λεπτομέρεια στο σχέδιο του φορέματος, κάνει τα πόδια να φαίνονται ψηλότερα. Ποια είναι αυτή; Το σκίσιμο στο πλάι.

Δείτε την ανάρτηση και θα καταλάβετε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 μάλιστα, έπαιξε σε διαφήμιση για γνωστό αναψυκτικό.

Και από τότε, είδε την καριέρα της να ανθεί ενώ σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με τον χώρο αυτό, για αυτό και εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Έτσι, έκλεισε δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για επτά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη.  

Στην καριέρα της μάλιστα, αναφέρθηκε και όταν βρέθηκε καλεσμένη στις 12 Οκτωβρίου στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου» όπου και μίλησε για όλους και για όλα. Σε αυτή της την τηλεοπτική εμφάνιση έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση σε όσους αμφισβητούν την επιτυχημένη καριέρα της στο εξωτερικό, στον χώρο της μόδας. Μάλιστα, όση ώρα εκείνη μιλούσε για τις αναμνήσεις που έχει από τα πρώτα βήματά της στο χώρο της μόδας από την οθόνη πέρναγαν διάφορες φωτογραφήσεις και εξώφυλλα που έχει κάνει στα παρελθόν.

Oι δύο παρουσιαστές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στις συνεργασίες που έχει κάνει η Βίκυ Καγιά με διεθνείς οίκους με την ίδια να βρίσκει την ευκαιρία για να ρίξει τα… βέλη της σε όλους όσους την κατηγορούν πως δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο. Άλλωστε, για την περίοδο που ήταν 20 ετών, μίλησε και κατά τη διάρκεια του  στους παίκτες, οι οποίοι ήταν διστακτικοί με το να κάνουν την αλλαγή που πρέπει στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments