Αθλητισμός

Βέλεθ Παναθηναϊκός: Γκρίνια για τους τραυματισμούς του Ισπανού αμυντικού

Βέλεθ Παναθηναϊκός: Γκρίνια για τους τραυματισμούς του Ισπανού αμυντικού
Βέλεθ Παναθηναϊκός: Κανένας δεν υποτιμάει την αξία του Ισπανού αμυντικού, αλλά υπάρχει μουρμούρα για τις απουσίες του λόγω τραυματισμών.

Κανένας δεν αμφισβητεί στον Παναθηναϊκό την αξία του Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός, άλλωστε, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και όταν έπαιζε στον Άρη. Αυτό που φαίνεται, όμως, να συμβαίνει είναι η γκρίνια για τους τραυματισμούς του.

Στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα Sportday. «Άρχισαν οι μουρμούρες για Βέλεθ στην Πανάθα. Ο Φραν είναι καλός αμυντικός, αλλά επιρρεπής στους τραυματισμούς. Γι΄ αυτό τον προσπέρασε ο Ολυμπιακός όταν του προτάθηκε. Γι΄ αυτό τον απέφυγε η ΑΕΚ, στην οποία προαναφέρθηκε. Είχαν τον Τσιγκρίνσκι στα Σπάτα, δεν έψαχναν να του βρουν… παρέα. Αλλά για τον Ρόκα ήταν λεπτομέρειες και οι υπόλοιποι αποδέχτηκαν την απόφαση», γράφει χαρακτηριστικά η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Μερικά λόγια για τον Φραν Βέλεθ

Ο Φραν Βέλεθ γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1991 στην Ταραγόνα της Ισπανίας. Εντάχθηκε από μικρός στην ακαδημία της Χιμνάστικ, ομάδα της Ταραγόνα, όπου έκανε και το επαγγελματικό ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών. Στα 20 του δόθηκε δανεικός στην Λογρονιές, όπου έκανε «γεμάτη» σεζόν κι έτσι το 2012 επέστρεψε στη Χιμνάστικ ως βασικό στέλεχός της πλέον. Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Αλμερία, με την οποία κατέγραψε τις πρώτες συμμετοχές του στην Primera Division.

Μάλιστα στο ντεμπούτο του σκόραρε, χαρίζοντας στην ομάδα του την εκτός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ. Στην Αλμερία έμεινε τέσσερα χρόνια, ώσπου το 2017 μετακόμισε στην Πολωνία για τη Βίσλα Κρακοβίας. Εκεί αγωνίστηκε βασικός στα περισσότερα παιχνίδια. Το 2018 πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα για τον Άρη, όπου έμεινε δύο χρόνια, έπαιξε σε περισσότερα από 50 παιχνίδια ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η μεγάλη είδηση της ημέρας για τον Παναθηναϊκό

«Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης του έργου της κατασκευής ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη!», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα πως: «Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης μπήκε από σήμερα σε νέα τροχιά με την υπογραφή μνημονίου συναντίληψης και συνεργασίας των αρμόδιων φορέων του έργου, δηλαδή της Κυβέρνησης, του Δήμου Αθηναίων, του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της «ΑΕΠ Ελαιώνα» (κοινοπραξία Alpha Bank – Τράπεζα Πειραιώς).

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει διαβάσει και ακούσει πολλά όλα τα προηγούμενα χρόνια για το θέμα του γηπέδου. Οι σημερινές εξελίξεις με την υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης και συνεργασίας και οι δεσμεύσεις των αρμόδιων φορέων, δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο.

Άπαντες περιμένουν την υλοποίηση των επόμενων σταδίων μέχρι να φτάσουμε στη στιγμή που θα ξεκινήσουν δουλειά οι μπουλντόζες στο Βοτανικό! Δέσμευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγάλο όνειρο των φιλάθλων του συλλόγου: το δικό μας σπίτι, μια πράσινη αθλητική κυψέλη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments