Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Παράγοντες της ομάδας υπερασπίζονται τους υπάρχοντες διεθνείς

Εθνική Ελλάδος: Παράγοντες της ομάδας υπερασπίζονται τους υπάρχοντες διεθνείς
Εθνική Ελλάδος: Η «γαλανόλευκη» μπορεί να μην κέρδισε την άνοδό της στη δεύτερη κατηγορία του Nations League, αλλά παράγοντες της ομάδας στηρίζουν τους υπάρχοντες διεθνείς.

Το «τείχος» Γιαν Όμπλακ, η άμυνα της Σλοβενίας και η ατυχία δεν άφησαν την Εθνική Ελλάδας να πανηγυρίσει ένα γκολ στο ματς με τη Σλοβενία όπου η Εθνική ήταν καλύτερη και έτσι το 0-0 άφησε τη «γαλανόλευκη» στη δεύτερη θέση του ομίλου της. Την πρόκριση για τη δεύτερη κατηγορία πήραν οι Σλοβένοι, ενώ η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται στην τρίτη και για την επόμενη διοργάνωση.

Η εφημερίδα Livesport αναφέρεται στην προσπάθεια των διεθνών να πάρουν την πρόκριση και, μάλιστα, τονίζει ότι παράγοντες της ομάδας υπερρασπίζονται τους υπάρχοντες διεθνείς σε σχέση με τους παίκτες παλιότερων ετών.

«Παράγοντες της ΕΠΟ λένε ότι “καλύτερα να έχουμε στην εθνική ομάδα παίκτες του 7 και να παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότηtές τους, παρά να έχουμε παίκτες του 9 και να παίζουν… κάτω από τη βάση”. Είναι προφανές ότι αυτή η… μπηχτή πάει στους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, με τους οποίους κάποιοι μέσα στο Πάρκο Γουδή έχουν “στραβώσει”», γράφει χαρακτηριστικά η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Να θυμίσουμε ότι τους διεθνείς υπερασπίστηκε σε συνέντευξή του και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και αστέρας του ΟΦΗ, της Βίτεσε και του Άγιαξ, Νίκος Μαχλάς. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Metropolis 95.5FM»:

Για την Εθνική και την κριτική που της ασκείται: «Η κριτική είναι από συγκεκριμένους δημοσιογράφους που φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν το τι συμβαίνει. Η Εθνική πάει να ξεκινήσει κάτι καλό μετά από έξι χρόνια, έχουμε παιδιά που ούτε τα ξέραμε και δείχνουν καλό πρόσωπο. Τώρα άρχισε κάτι διαφορετικό και προσπαθούν να το μειώσουν. Είναι μίζεροι αυτοί οι άνθρωποι και δεν καταλαβαίνουν ποδόσφαιρο. Χθες μπορούσαμε να το πάρουμε το ματς, αλλά δεν σκοράραμε. Είχαμε αντίπαλο την Σλοβενία του Όμπλακ και του Ίλισιτς. Λες και είμαστε η Βραζιλία και έχουμε πέσει πολύ. Υπάρχει σκοπιμότητα σε όλο αυτό από συγκεκριμένα Μέσα.

svg%3E

Εμείς ξέρουμε που το πάνε. Θέλω να σταθώ σε αυτούς που σκόπιμα το κάνουν αυτό. Με κάνουν να αηδιάζω με την συμπεριφορά τους. Οι παίκτες τώρα προσπαθούν να κερδίσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο, έχουμε μια νέα αρχή, ένα μέλλον. Δεν πήραμε την άνοδο στην Β΄Κατηγορία, και; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά γιατί την Εθνική Ομάδα την αγαπάω. Φτάσαμε αήττητοι σε αυτό τον όμιλο και έρχονται άτομα να τα ισοπεδώσουν όλα. Πάμε να καταστρέψουμε τα παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Πότε είδαμε κάτι καλό να γεννιέται αυτά τα 6 τελευταία χρόνια; Έχω θυμό μέσα μου γιατί μιλάμε για μια μεγάλη αδικία. Περιμένουν τους ποδοσφαιριστές και τους παίκτες να τους πυροβολήσουν».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην Εθνική: «Γιατί να αλλάξει η ομάδα; Είναι επιτυχία αυτό που γίνεται τώρα. Έχουν ξεκινήσει όλα σωστά, με κατοχή μπάλας και συνεργασίες μέσα στο γήπεδο. Δεν θυμάμαι ποτέ η Ελλάδα να είχε κατοχή μπάλας, αλλά μια ομάδα να κάθεται πίσω και να αμύνεται μια ζωή».

Για το ποιον ξεχωρίζει από του παίκτες της Εθνικής: «Υπάρχουν αρκετοί παίκτες. Μου αρέσει ο Χατζηδιάκος, ο Τζόλης είναι απίστευτος, χαίρομαι μόνο που τον κοιτάω. Υπάρχουν παίκτες που έρχονται από πίσω και διψάνε να κάνουν κάτι καλό. Δεν τους ξέραμε και είναι παίκτες με κίνητρο. Θέλουμε τώρα να τους καταστρέψουμε; Δηλαδή αν θα φύγει ο προπονητής και αλλάξουν οι παίκτες θα γίνουμε πρωταθλήτρια ομάδα;». svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments