Αθλητισμός

Τζέρεμι Εμπομπίσε Ολυμπιακός: Φήμες για τον παίκτη των Πόρτλαντ

Τζέρεμι Εμπομπίσε Ολυμπιακός: Φήμες για τον παίκτη των Πόρτλαντ
Τζέρεμι Εμπομπίσε Ολυμπιακός: Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον παίκτη των Πόρτλαντ.

Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν ανοίξει και πάλι το μεταγραφικό παζάρι. Εξαιτίας του κορωνοϊού τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν αργά κάτι που σημαίνει ότι οι μεταγραφικές περίοδοι απέχουν λιγότερο από άλλες φορές. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να καλύψουν όσα κενά έμειναν από το καλοκαίρι ή και αυτά που δημιουργήθηκε στις πρώτες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων. Ανοιχτά ζητήματα έχουν αφήσει και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Κάποιες περιπτώσεις που έγιναν σίριαλ το καλοκαίρι θα απασχολήσουν και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μπορεί θεωρητικά ο Ολυμπιακός να μη ψάχνει επιθετικό, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει. Μάλιστα η ομάδα χτυπήθηκε πρόσφατα από τον κορωνοϊό καθώς οι Χασάν και Ελ Αραμπί βρέθηκαν θετικοί στον ιό και θα απουσιάσουν από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί ξανά στο μέλλον σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν.

Φήμες για Εμπομπίσε στον Ολυμπιακό

Μπορεί ακόμα να μην έχει παρθεί καμία οριστικοί απόφαση, ωστόσο κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσουν τα σενάρια για ενδιαφέρον για κάποιους επιθετικούς. Νέο μεταγραφικό σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας για τους “ερυθρόλευκους”. Ιστοσελίδα που ασχολείται με το MLS ανέφερε ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον διεθνή με τις ΗΠΑ επιθετικό των Πόρτλαντ Τάιμπερς, Τζέρεμι Εμπομπίσε.

O 23χρονος στράικερ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή, όσο και στα άκρα της επίθεσης, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 22 συμμετοχές με 9 γκολ και 3 ασίστ στο MLS. Από τον Ολυμπιακό δεν έχουν πάρει θέση για το συγκεκριμένο σενάριο. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη στο ρόστερ τους κάποιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στο κέντρο της επίθεσης.

Με μεγάλη επιτυχία έχει παίξει στην κορυφή ο Χιλάλ Σουντανί που έδωσε σημαντικές λύσεις την περασμένη σεζόν. Ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του τον άφησε πίσω, αλλά πλέον έχει επιστρέψει και περιμένει την ευκαιρία του. Ένας άλλος παίκτης που μπορεί να παίξει στην αιχμή του δόρατος είναι ο Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλος προέρχεται από καλή σεζόν, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments