Αθλητισμός

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: Ισόπαλοι με 2 -2

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης: Ισόπαλοι με 2 -2
Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης: Με δύο πέναλτι του Μανούσου το Περιστέρι γλίτωσε το διπλό και πήρε τον πόντο της ισοπαλίας. Δεν κατάφερε ο Απόλλωνας ενώ προηγήθηκε και τις δύο φορές να πάρει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Δεν κατάφερε ο Απόλλωνας Σμύρνης να περάσει με νίκη από το Περιστέρι αν και προηγήθηκε δύο φορές. Ο Ατρόμητος με δύο πέναλτι του Μανούσου ισοφάρισε και τα δύο γκολ, με το ματς να λήγει 2 -2. Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να κάνει και το 2 – 3 με μια εκπληκτική ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Φωνές από τους φιλοξενούμενους για το δεύτερο πέναλτι

Μάλιστα το δεύτερο πέναλτι που υπέδειξε ο Τζήλος με τη χρήση του VAR μετά από πέντε λεπτά έφερε φωνές και αντιδράσεις για τους φιλοξενούμενους. Τόσο για την υπόδειξη του όσο και για ένα φάουλ δευτερόλεπτα νωρίτερα πριν την υπόδειξη του πέναλτι.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Sport 24, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ατρόμητος έδειξε σε ένα ακόμη ματς τη φετινή του αστάθεια και μετά το σπουδαίο διπλό επί του Παναθηναϊκού παραχώρησε ισοπαλία εντός έδρας στον Απόλλωνα Σμύρνης. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο, πήραν έναν σημαντικό βαθμό και μπορούσαν και τη νίκη.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί πριν τη συμπλήρωση πέντε λεπτών. Αρχικά απείλησε στο 2′ με τον Ιωαννίδη αλλά ο Γιαννιώτης είπε όχι στην κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Φατιόν με κεφαλιά κέρδισε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν και να φτιάξουν φάσεις σε ροή αγώνα, ώστε να σκοράρουν. Είδαν όμως τον Ντομίνγκες να βάζει το χέρι του για να κόψει την κεφαλιά του Κωτσόπουλου και ο Τζήλος σωστά έδειξε το πέναλτι. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση του και ευστόχησε για το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε και στο δεύτερο μέρος με το ίδιο πλάνο. Με στόχο ένα γρήγορο γκολ. Ο Ιωαννίδης ότι δεν έκανε στο πρώτο 45λεπτο στην πρώτη φάση που είχε το έκανε στο 47′ με πλασέ από κοντά και έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι παίκτες του Κάναντι δεν μπορούσαν να απειλήσουν σε ροή αγώνα. Κέρδισαν όμως ξανά πέναλτι, μετά τη χρήση του VAR. Ο Κιτόκο κράτησε τον Χριστοδουλόπουλο στο 65′, ο Τζήλος πέρασε πέντε λεπτά μπροστά από το VAR και υπέδειξε το πέναλτι στο 71′ με τον Μανούσο να ευστοχεί ξανά στο 72′ για το 2-2.

Αυτός που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη όμως ήταν ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος έχασε μια εξαιρετική στιγμή στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης για το 2-3. Ο Μπρούσιτς έκανε το εναέριο βολέ με το αριστερό με τον Γιαννιώτη να διώχνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments