Αθλητισμός

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Στο λιμάνι στόχος είναι η νίκη

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Στο λιμάνι στόχος είναι η νίκη
Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Με απουσίες, ελέω και κορωνοϊού, θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» τη στιγμή που προβλήματα υπάρχουν και στους «πράσινους» του Λάζλο Μπόλονι.

Το ντέρμπι «αιωνίων» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό  (21 Νοεμβρίου στις 19:30) στον Πειραιά, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους ομίλους του Champions League.

Με απουσίες, ελέω και κορωνοϊού, θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» τη στιγμή που προβλήματα υπάρχουν και στους «πράσινους» του Λάζλο Μπόλονι που, ακόμη, αναζητούν την αγωνιστική ανάταση. Και μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να υποδέχονται την αντίπαλη ομάδα χωρίς εφτά ποδοσφαιριστές αλλά στόχος τους είναι η νίκη και μόνο.

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν στο φαληρικό γήπεδο χωρίς τους Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Χολέμπας, Βινάγκρε, Παπαδόπουλο και Μπρούνο. Ωστόσο, μονόδρομο αποτελεί για τον Ολυμπιακό η νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα του Πειραιά.

Κάπως έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με το sport-fm, καλείται να παρατάξει ένα «πειραγμένο» σχήμα, με την ήττα να μην είναι μέσα στο πρόγραμμα πριν από το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι ξανά στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Από την άλλη, θυμίζουμε την πεποίθηση του Λάζλο Μπόλονι ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει μία πολύ ανταγωνιστική εικόνα στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όπως εξέφρασε στην καθιερωμένη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι, επισημαίνοντας πως στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί, ανεξαρτήτως της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η κάθε ομάδα.

«Όχι, δεν υπάρχουν φαβορί στα ντέρμπι. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα και αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος», σχολίασε. Βέβαια, ο Ρουμάνος τεχνικός, σε μία σπουδαία κίνηση fair play, επαίνεσε τον Ολυμπιακό για τα αποτελέσματά του τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ομίλους του Champions League, ενώ αναφέρθηκε και σ’ αυτά που θα πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός στο αγωνιστικό σκέλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου

15:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Κυριακή 22 Νοεμβρίου

15:00 «Γεώργιος Καμάρας», ΑΕΚ – Λάρισα 17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Άρης 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments