Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Αμφίβολο το μέλλον στο Παναθηναϊκό

Γιάννης Μπουζούκης: Αμφίβολο το μέλλον στο Παναθηναϊκό
Γιάννης Μπουζούκης: Δύσκολα τα πράγματα για τον νεαρό παίκτη του Τριφυλλιού που σύμφωνα με πληροφορίες αρχίζει να χτυπάει και άλλες πόρτες.

Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν περνάει και την καλύτερή του φάση καθώς όπως όλα δείχνουν δεν είναι στις προτεραιότητες του Λάζλο Μπολόνι, αλλά δεν έδωσε και τον καλύτερο εαυτό του στις Ελπίδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την πορεία του στο τριφύλλι και θα ξεκινήσει αναζήτηση σε άλλες ομάδες.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Sportday, πήγε στις Ελπίδες για ξεχαρμανιάσει και του γύρισε μπούμερανγκ μια και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με την Τσεχία και απλώς «ίδρωσε» με την Σκωτία. Σκωτσέζικο ντους η επιστροφή στο Κορωπί με τον Λάζλο Μπόλονι για δεύτερο σερί ματς να τον αφήνει εκτός αποστολής. Και μάλιστα εν τη απουσία του Αγιούμπ! Είναι εμφανές πως ο Γιάννης Μπουζούκης δεν έχει προτεραιότητα και ο μάνατζέρ του έχει ξεκινήσει το searching για τον Ιανουάριο. Τουλάχιστον, αυτό συζητήθηκε ανάμεσά τους…

Δεν θέλει αλλά…

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού φυσικά και νοιώθει στενοχώρια από το γεγονός, ότι δεν υπολογίζεται, ούτε για τον πάγκο. Μην ξεχνάμε, ότι πριν δύο χρόνια ήταν το μεγάλο πρότζεκτ για την ομάδα, αλλά φέτος η χρονιά εξελίσσεται άσχημα για αυτόν, αναφέρει το sdna.

Είναι δεδομένο, ότι ο Μπόλονι δεν υπολογίζει αυτή την στιγμή στον παίκτη και το δείχνει αφήνοντάς τον εκτός αποστολής. Επίσης δεδομένο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι αν συνεχίσει ο Μπουζούκης και δεν παίζει, η συμμετέχει μόνο για δέκα λεπτά σε κάποια ματς τον Γενάρη θα υπάρξουν εξελίξεις. Όταν ανανέωσε το συμβόλαιό του, του είπαν ότι υπολογίζουν σε αυτόν και την εξέλιξή του. Από τη στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει τώρα, τότε είναι πολύ πιθανό τον ερχόμενο Ιανουάριο να φέρει πρόταση, ώστε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Σε άλλα νέα της ομάδας, γκρίνια υπάρχει για τον Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός είναι τελείως άλλη περίπτωση, καθώς κανείς στον Παναθηναϊκό δεν αμφισβητεί την αξία του, άλλωστε, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και όταν έπαιζε στον Άρη. Αυτό που φαίνεται, όμως, να συμβαίνει είναι η γκρίνια για τους τραυματισμούς του.

Στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα Sportday. «Άρχισαν οι μουρμούρες για Βέλεθ στην Πανάθα. Ο Φραν είναι καλός αμυντικός, αλλά επιρρεπής στους τραυματισμούς. Γι΄ αυτό τον προσπέρασε ο Ολυμπιακός όταν του προτάθηκε. Γι΄ αυτό τον απέφυγε η ΑΕΚ, στην οποία προαναφέρθηκε. Είχαν τον Τσιγκρίνσκι στα Σπάτα, δεν έψαχναν να του βρουν… παρέα. Αλλά για τον Ρόκα ήταν λεπτομέρειες και οι υπόλοιποι αποδέχτηκαν την απόφαση», γράφει χαρακτηριστικά η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments