Αθλητισμός

Κρίστο Γκονζάλεθ ΠΑΟΚ: Επανήλθε το όνομα του επιθετικού

Κρίστο Γκονζάλεθ ΠΑΟΚ: Επανήλθε το όνομα του επιθετικού
Κρίστο Γκονζάλεθ ΠΑΟΚ: Το ερώτημα είναι αν «ψήνεται» ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως ψάχνει για επιθετικό και επανήλθε το όνομα του Κρίστο Γκονζάλεθ, έναν παίκτη τον οποίο είχαν επιχειρήσει να αποκτήσουν και στα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά τότε ο Ισπανός θέλησε να παραμείνει στην Ιταλία και να παλέψει για την καθιέρωσή του.

Ωστόσο, ακόμα δεν τα έχει καταφέρει και πλέον όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY, λέγεται ότι από άνθρωπο του Γκονζάλεθ έγινε μία πρώτη επαφή διερευνητικού χαρακτήρα.

Το ερώτημα είναι αν «ψήνεται» ο Πάμπλο Γκαρσία αν και ακούγεται ότι ο Ουρουγουανός έχει καλή άποψη και δεν αποκλείεται να ανάψει το «πράσινο» φως. Αλλά υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι άλλοι κοιτάζουν και προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο Όλαφ Ρέμπε για παράδειγμα, έχει κατά νου ένα με δύο παίκτες από την κεντρική Ευρώπη ενώ όσο για το αν θα «ψηθεί» ο Γκαρσία, αναμένεται να το δούμε στο προσεχές μέλλον. Το σίγουρο όμως, είναι ότι ο Κρίστο Γκονζάλεθ θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

Το «who is who» του Κρίστο Γκονζάλεθ

Ο εκλεκτός του «Δικεφάλου του Βορρά» προέρχεται από την Ισπανία. Ο λόγος για τον Κρίστο Γκονζάλεθ, ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε, ενώ έχει αγωνιστεί στις Τενερίφη και δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στο παρελθόν.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους Ιταλούς έως το 2024, ενώ πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Ουέσκα, με την οποία είχε 27 συμμετοχές, 6 γκολ και 1 ασίστ. Η Ουντινέζε τον απέκτησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Γκονζάλεθ μέτρησε μόνο μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Αντίθετα, με τη Ρεάλ Καστίγια κατέγραψε συνολικά 72 συμμετοχές, 32 γκολ και 12 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments