Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [23/11/2020 – 29/11/2020]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [23/11/2020 – 29/11/2020]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [23/11/2020 – 29/11/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [23/11/2020 – 29/11/2020].

Κριός

Προκαλέστε τον ενθουσιασμό καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Η Δευτέρα είναι εξαιρετική ημέρα για πρωτοποριακές ιδέες και δραστηριότητες. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε εσάς, καθώς δημιουργείτε ένα νέο μονοπάτι για να βαδίσετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη βασιστείτε στη φιλοδοξία και στον ενθουσιασμό σας για να προχωρήσετε. Μην ασχοληθείτε με τον τρόπο που μπορεί οι άλλοι να εκλάβουν τις ενέργειές σας. Εσείς εστιάστε στην ολοκλήρωση των πραγμάτων! Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι επίσης υπέροχες ημέρες για δράση και πρόοδο. Αλλά η προσήλωσή σας θα αλλάξει ελαφρώς, για να συμπεριλάβει τη λήψη ή παροχή βοήθειας από ή προς άτομα με ίδιες απόψεις. Αυτή η καρμική τάση συνεχίζεται και το σαββατοκύριακο: Μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας καλύτερα, με το να βοηθάτε τους άλλους.

Ταύρος

Μπορεί να δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε τους άλλους τη Δευτέρα. Θα πρέπει να προσέξετε αυτό τον δισταγμό. Ένα ρίσκο αυτή τη στιγμή, πιθανότατα δεν θα αποδώσει και πρέπει να προσέξετε τις δικές σας προτεραιότητες. Την Τρίτη και την Τετάρτη κάντε σχέδια με άλλους ανθρώπους. Θα ενεργοποιήσετε την κοινωνική πτυχή σας και θα μάθετε πολλά, συνδυάζοντας ιδέες και δραστηριότητες με άτομα που έχουν ίδιο σκεπτικό με εσάς. Την Πέμπτη και την Παρασκευή προχωρήστε τα δικά σας σχέδια. Μην αποσπαστεί η προσοχή σας, ειδικά από κάποιον που θέλει να σας προκαλέσει για τη δική του ευχαρίστηση. Το σαββατοκύριακο μην μείνετε μόνοι σας. Θα περάσετε υπέροχα αν μπορείτε να συνεργαστείτε με φίλους… Και όσο πιο τρελά είναι τα σχέδιά σας, τόσο το καλύτερο.

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να αποφύγετε την ομαδική εργασία, τουλάχιστον όχι τη Δευτέρα. Θα κάνετε τα περισσότερα από όσα πρέπει – και θα το διασκεδάσετε, αν συνεργαστείτε με άλλους για έναν κοινό στόχο. Αλλά την Τρίτη και την Τετάρτη, αυτές οι συμμαχίες ίσως δημιουργήσουν προβλήματα αν κάποιος προσπαθήσει να αναλάβει τα ηνία. Μπορεί να δυσκολευτείτε να κατανοήσετε το πρόγραμμα κάποιου. Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται να λάβετε μια ασυνήθιστη επιρροή, πιθανώς από μια συνομιλία με κάποιον χαρισματικό. Θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά, σε σημείο να εμπνευστείτε για να κάνετε δραστικές κινήσεις. Αυτό το σαββατοκύριακο εστιάστε στη δική σας δημιουργικότητα. Μην ανησυχείτε, μόνο και μόνο επειδή τα πράγματα δεν είναι τελείως ξεκάθαρα.

Καρκίνος

Κάντε κάτι για τον εαυτό σας τη Δευτέρα! Έχετε κάνει αρκετά για τους άλλους τον τελευταίο καιρό και αξίζετε την επιβράβευση – ειδικά αν αφορά λίγο χρόνο χαλάρωσης για εσάς. Την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται να συνεχιστεί αυτή η εσωστρεφής τάση. Εργαστείτε μόνοι αντί να αναζητήσετε βοήθεια, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις ιδέες που ανταγωνίζονται η μία την άλλη στο μυαλό σας! Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι σκέψεις σας θα στραφούν στα χρήματα και στα υλικά αγαθά. Επωφεληθείτε από αυτή την σχολαστικότητα, για να επιθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας και να θέσετε ορισμένους ρεαλιστικούς στόχους. Το σαββατοκύριακο εκμεταλλευτείτε μια ασυνήθιστη έκρηξη ενέργειας και διαίσθησης: Μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις ουσίας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Λέων

Ο ρομαντισμός αυξάνεται τη Δευτέρα! Είστε γεμάτοι συναίσθημα και όρεξη για φλερτ καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η ενέργειά σας δεν γνωρίζει όρια, αν και περιμένετε – φυσικά! – ότι οι άλλοι θα πέσουν στα πόδια σας. Αυτή η αυξημένη αυτοπεποίθηση συνεχίζεται την Τρίτη και την Τετάρτη. Θα μπορέσετε να πετύχετε αυτά που θέλετε, αρκεί να είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε και άλλους να πάρουν αυτό που θέλουν! Την Πέμπτη και την Παρασκευή προσέξτε τις πιθανές συγκρούσεις και διαμάχες. Το Σάββατο και την Κυριακή, αποφύγετε τις οικονομικές συνδιαλλαγές. Τώρα είναι καλύτερα να διαθέσετε πόρους για να φτιάξετε κάτι που αφορά την τέχνη και να έρθετε σε επαφή με το ένστικτό σας.

Παρθένος

Αν θελήσετε να προχωρήσετε παρακάτω τη Δευτέρα, δεν θα μπορείτε. Κάποιες υποχρεώσεις και εμπόδια κλείνουν το δρόμο σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα, γι’ αυτό πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η σκληρή δουλειά και ο προγραμματισμός σας τελικά θα αποδώσουν. Οι φιλοδοξίες σας θα ικανοποιηθούν, τόσο στον τομέα της δουλειάς όσο και ίσως στην ερωτική σας ζωή! Την Πέμπτη και την Παρασκευή ίσως χρειαστεί να υιοθετήσετε μια νέα προσέγγιση. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και σκεφτείτε να κάνετε ένα ασυνήθιστο πείραμα. Το σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να εναρμονιστείτε με τον ρυθμό των άλλων. Καθώς τίποτα από όσα προκύψουν δεν θα τους κάνουν να βιαστούν.

Ζυγός

Μπορείτε να επικοινωνείτε με ασυνήθιστη ταχύτητα και σαφήνεια, καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε τον εξαιρετικό λόγο σας για να εξερευνήσετε μεγάλες ιδέες, ενημερώστε τους άλλους για όσα σκέφτεστε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα νιώσετε την συντριπτική πίεση παλιών προβλημάτων και ζητημάτων… Αλλά μην σας καταβάλει αυτή η καταθλιπτική διάθεση. Είστε πολύ ευχάριστοι και χαλαροί, για να ενδώσετε σε μια τέτοια κατάσταση γκρίνιας και μεμψιμοιρίας! Την Πέμπτη και την Παρασκευή, είναι ώρα να ξεκινήσετε κάτι νέο ή να γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο. Η ποικιλία των καταστάσεων θα τονώσει την ψυχική σας κατάσταση και αυτή η φρεσκάδα θα μπορούσε να συνοδευτεί και από λίγο ρομαντισμό. Το σαββατοκύριακο αναζητήστε την αρμονία και ομορφιά στα μικρά πράγματα της ζωής. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με κάποιον άλλο.

Σκορπιός

Ακολουθήστε και παρασυρθείτε από τη στιγμή τη Δευτέρα! Η εβδομάδα σας ξεκινά με μια καθυστερημένη αύξηση παρορμητικότητας. Προσέξτε, καθώς κάποιος που σας επηρεάζει μπορεί να σας ενθαρρύνει να πάρετε ένα παράλογο ρίσκο. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο να είστε γενναίοι και να φανείτε αφελείς. Την Τρίτη και την Τετάρτη μιλήστε με τον προϊστάμενο ή άλλο υπεύθυνο πρόσωπο, για να πάρετε αυτό που θέλετε! Επιτέλους οι ευκαιρίες ευθυγραμμίζονται με τις φιλοδοξίες σας – και πρέπει να δράσετε όσο είναι καιρός. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η αρμονία στο σπίτι σας μπορεί να απειληθεί από απρόσμενες εκρήξεις. Βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να ηρεμήσετε τη σύγκρουση. Αυτό το σαββατοκύριακο, απολαύστε τη φαντασία και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σας.

Τοξότης

Είναι μια υπέροχη ημέρα η Δευτέρα! Μακάρι να μπορούσαν να ξεκινούν όλες οι εβδομάδες σας με αυτό τον τρόπο. Όλα τα καλά στοιχεία, η ευχαρίστηση, η αισιοδοξία και η γοητεία σας, διπλασιάζονται! Οι άλλοι απλά δεν μπορούν να μείνουν μακριά σας, πράγμα που είναι αναμενόμενο. Την Τρίτη και την Τετάρτη μπορεί να αισθανθείτε λίγο πιο συντηρητικοί. Ικανοποιήστε αυτή την ασυνήθιστη εμμονή σας με τις λεπτομέρειες, τη συνήθεια να ονειρεύεστε πρωτότυπους τρόπους εξοικονόμησης πόρων! Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι άλλες δύο υπέροχες μέρες, για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να συναντήσετε καινούργια άτομα. Διανύστε τις με δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. Αυτό το σαββατοκύριακο μπορείτε να πετύχετε πολλά, διανοητικά τουλάχιστον, απλά μένοντας στο κρεβάτι και ενδίδοντας στην ονειροπόληση.

Αιγόκερως

Όλα είναι δυνατά τη Δευτέρα, με λίγη επιμονή. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τα σχέδιά σας, για να βοηθήσετε τα πράγματα να συμβούν καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η ιδιαίτερη ικανότητά σας στον προγραμματισμό συνεχίζει να σώζει την κατάσταση. Οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν και θα εκπλαγούν από το πόσα μπορείτε να κάνετε! Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ίσως θελήσετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα. Τολμήστε μερικές αυθόρμητες λύσεις και προσεγγίσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αυτό το σαββατοκύριακο, κάντε πιο στενές τις σχέσεις σας. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία και τη δημιουργικότητά σας για να επικοινωνήσετε ξεκάθαρα.

Υδροχόος

Συνεργαστείτε με κάποιον τη Δευτέρα. Θα κάνετε την καλύτερη δουλειά και θα έχετε τη μεγαλύτερη διασκέδαση, αν επικοινωνήσετε με άτομα που θέλουν τα ίδια πράγματα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα πρέπει να κάνετε λίγο πίσω για να σημειώσετε την ίδια πρόοδο. Μπορεί το επαναστατικό σας πνεύμα να σας χαλαρώνει αλλά η εναντίωση στη γενικότερη ροή θα σας κάνει να αισθάνεστε εξουθενωμένοι. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μια μεγάλη ώθηση ενέργειας και έμπνευσης θα προκαλέσει μια αλλαγή. Έχετε μια ριζοσπαστικά νέα άποψη για τα πράγματα, και οι άλλοι θέλουν να ακούσουν το όραμά σας. Αυτό το σαββατοκύριακο, βάλτε τον εαυτό σας πρώτο. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας απομακρύνει από τους στόχους σας.

Ιχθύες

Η τύχη είναι στο πλευρό σας τη Δευτέρα! Θα έχετε εύνοια καθώς ξεκινά η εβδομάδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα είστε έξυπνοι και προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειρίζεστε αυτό το πλεονέκτημα. Η συμβουλή για εσάς είναι να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, γίνετε οδηγός. Οι άλλοι θα σας προσεγγίσουν για να καθοδηγήσετε την ομάδα και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να επιλέξετε το σωστό μονοπάτι! Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα θέλετε να βοηθήσετε όσους συναντάτε και ίσως να μπορείτε να το κάνετε. Να θυμάστε ότι το μόνο που χρειάζεται μερικές φορές, είναι να δείξετε στους άλλους την κατεύθυνση που πρέπει να πάρουν για να βρουν ό,τι χρειάζονται. Αυτό το σαββατοκύριακο μπορείτε να καλοπιάσετε λίγο τον εαυτό σας. Όσο πιο πλούσια είναι κάθε δραστηριότητα που θα κάνετε, τόσο το καλύτερο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments