Αθλητισμός

Γιάννης Τάτσης: Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ

Γιάννης Τάτσης: Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ
Γιάννης Τάτσης: Ο πρώην προπονητής του Πλατανιά και της Καλλιθέας αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στην ΑΕΛ μετά την παραίτηση του Μιχάλη Γργηορίου.

Μετά την παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, καθήκοντα αναλαμβάνει ο Γιάννης Τάτσης, ο οποίος είχε χρέη προπονητή στον Πλατανιά και την Καλλιθέα.

Ο Γιάννης Τάτσης είχε ανακοινωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου από την Καλλιθέα, ωστόσο το πρωτάθλημα της Football League παραμένει στον «πάγο». Την προηγούμενη διετία ο Τάτσης βρέθηκε στο τιμόνι του Πλατανιά στη Football League.

Η λιτή ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα είναι ο κ. Γιάννης Τάτσης».

Κατά το παρελθόν ο 48χρονος Γιάννης Τάτσης έπαιξε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλωνα Σμύρνης, Πανηλειακό, Ακράτητο, Καλλιθέα και Καβάλα.

Η παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου

Μετά την ήττα με 4 – 1 από την ΑΕΚ ο Μιχάλης Γρηγορίου υπέβαλε την παραίτησή του στον Αλέξη Κούγια. Είχε προηγηθεί δημοσια τοποθέτηση του προέδρου της ΑΕΛ, που άφηνε σαφείς αιχμές στην τακτική του προπονητή. Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέλαβε το τιμόνι των «βυσσινί» τον Αύγουστο του 2019 και αποχωρεί έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο, καταγράφοντας 9 νίκες, 14 ισοπαλίες και 17 ήττες.

svg%3E

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια μετά το ματς με την ΑΕΚ

Ούτε ο Μιλοσάβλιεβιτς μπορεί να παίξει αριστερά και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, αλλά έπαιζε στη θέση του, ούτε ο Τόρζε στα 32 του μπορεί να γίνει 8άρι.

Κάκιστη διαχείριση και μετά την ισοφάριση.

Στον πάγκο υπήρχαν ο καλύτερος στόπερ μας ο Ζίζιτς, ο διεθνής με την Εθνική Αιγύπτου αμυντικός χαφ Γκαζαλ και ο διεθνής με την Εθνική Κύπρου Γιάννης Κωστή, που είναι κανονικό χαφ.

Πόσο πρέπει να ξεζουμιστούν ο Ντουρμισάι και ο Πλατέλλας και για ποιο λόγο ακριβοπληρώνουμε τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος πριν 2 χρόνια τον Γιουνές και τον Τρούγιτς της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας Ντέμπρετσεν;

Ευτυχώς έχω μάθει να μετράω μέχρι το χίλια.

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την ΑΕΚ, όταν αυτή έχει προϋπολογισμό 15 εκατομμύρια και εσύ 3, αλλά όταν σου δίνεται η ευκαιρία πρέπει να το κάνεις.

Ευχαριστώ ειλικρινά τη διοίκηση της ΑΕΚ για την υπέροχη φιλοξενία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments