Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Τα προβλήματα φέρνουν αλλαγές στην ενδεκάδα

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Τα προβλήματα φέρνουν αλλαγές στην ενδεκάδα
Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: Ανδρούτσος και Βρουσάι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.Τ

Έχεις να αντιμετωπίσεις ένα μεγαθήριο, έχεις και τα προβλήματα τραυματισμών ή αυτά με τον κορωνοϊό που δεν σε αφήνουν να φτιάξεις την καλύτερη ενδεκάδα. Αυτό σκέφτεται ο Πέδρο Μαρτίνς πριν το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι (Τετάρτη 25/11, στις 22:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»).

Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να κάνει αλχημείες για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν δεν υπολογίζονται λόγω κορωνοϊού, ο Χοσέ Χολέμπας έχει τεθεί εκτός, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος θεωρείται και ο Ραφίνια μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, υπάρχει μια μικρή ελπίδα ότι ο έμπειρος μπακ θα τα καταφέρει την τελευταία στιγμή, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο.

Έτσι θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Θανάσης Ανδρούτσος και Μάριος Βρουσάι, ενώ ένα ακόμα ενδεχόμενο που εξετάζεται από τον Μαρτίνς είναι να πάει σε σχηματισμό με τρεις στόπερ και τον Ουσεϊνού Μπα δίπλα στους Ρούμπεν Σεμέδο, Παπέ Αμπού Σισέ. Ωστόσο, αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς, ο Πορτογάλος δεν προτιμά τριάδα στην άμυνα.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την σημερινή απογευματινή προπόνηση, αλλά και μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊου, έτσι ώστε ο Μαρτίνς να δει ποιους θα έχει στη διάθεσή του για την αυριανή αναμέτρηση με την Σίτι.

Τι γίνεται με Ραφίνια

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ αποχώρησε ως τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αυτό έχει ανησυχήσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Παρόλα αυτά, ο έμπειρος οπισθοφύλακας δείχνει αποφασισμένος να σφίξει τα δόντια και να παίξει απέναντι στους «πολίτες», ακόμα και με ένεση, για να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το απαιτητικό παιχνίδι. Πρόκειται για μία περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής το παίρνει πάνω του, αν και σημαντικό ρόλο θα παίξει αν έχει ξεπρηστεί ο αστράγαλός του και τι θα εισηγηθεί το ιατρικό επιτελείο στον προπονητή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι η συμμετοχή του Ραφίνια μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι. Δεν είναι μόνο η αξία του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και η εμπειρία του από τέτοιους αγώνες. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ο Ραφίνια έχει «φάει με το κουτάλι» παιχνίδια όπως αυτό και θα βοηθήσει και τους συμπαίκτες του ψυχολογικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments