Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το ερώτημα είναι αν στη χειμερινή περίοδο θα αποφασίσει να πουλήσει

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το ερώτημα είναι αν στη χειμερινή περίοδο θα αποφασίσει να πουλήσει
Ολυμπιακός μεταγραφές: Πλησιάζει η χειμερινή περίοδος των μεταγραφών και ομάδες του εξωτερικού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για παίκτες του Πειραιά.

Το ενδιαφέρον για παίκτες του Ολυμπιακού από το εξωτερικό είχε μονοπολήσει τη συζήτηση το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβρη, ωστόσο ο Πειραιάς δεν πούλησε. Η αλήθεια είναι ότι τα δυνατά του χαρτιά, αν τα δώσει θα τα δώσει ακριβά. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και το ερώτημα τίθεται ξανά. Θα πουλήσει ο Ολυμπιακός στο εξωτερικό;

Οι φήμες θέλουν ομάδες του εξωτερικού να πολιορκούν παίκτες του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει η Livesport, βρισκόμαστε μόλις πέντε εβδομάδες πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ήδη υπάρχει στενό μαρκάρισμα σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού από ομάδες του εξωτερικού. Πρόκειται για ξένους που είχαν απασχολήσει την ειδησεογραφία και τον Σεπτέμβριο, αλλά οι Ερυθρόλευκοι τους κράτησαν απορρίπτοντας όλες τις προσφορές. Θα συμβεί, όμως, το ίδιο και τον Γενάρη. Κοντός ψαλμός..

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είναι αρκετά ωστόσο πιο έντονα αγούγονται του Ρούμπεν Σεμέδο, του Μαντί Καμαρά και του Ζοζέ Σα, χωρίς βέβαια να είμαστε σε θέση να πούμε με σιγουριά ότι αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που αναφέρεται το δημοσίευμα.

Την ίδια στιγμή φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι κινούνται για τον για τον αριστερό μπακ της Μπόντο Γκλιμτ, Φρέντικ Αντρέ Μπιόρκαν. Το όνομά του ακούγεται εδώ και μέρες για τους «ερυθρόλευκους» μετά τον τραυματισμό του Χοσέ Χολέμπας και την αδυναμία του Ρούμπεν Βινάγκρε να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Από ό, τι φαίνεται η υπόθεσή του έχει μπει στην τελική ευθεία για τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport οι πρωταθλητές προχωρούν για την απόκτηση του του Μπιόρκαν και μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένονται εξελίξεις.

Ο Μπιόρκαν είναι γέννημα θρέμμα του Μπόντο, ενώ ο πατέρας του Άασμουντ Μπιόρκαν ήταν επίσης ποδοσφαιριστής και είναι ο τεχνικός διευθυντής της Μπόντο Γκλιμτ. Ο Φρέντρικ είναι βασικό «γρανάζι» της ομάδας που εξασφάλισε το πρωτάθλημα Νορβηγίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, αν και έχει ιδρυθεί το 1916.

Φέτος, μέχρι τώρα έχει 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ στην πορεία της Μπόντο Γκλιμτ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι διεθνής με την Εθνική Νορβηγίας σε επίπεδο Ελπίδων (12 συμμετοχές), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Νέων όπου είχε 8 συμμετοχές. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments